Akersposten

Nekrolog: Erik Heim

Ullern Idrettsforing takker ildsjel og tidligere leder Erik Heim på sine nettsider. Foto: Fra Ullern IFs nettsider

Erik Heim, tidligere leder i Ullern IF, døde 19. juni.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2017 kl 13:03

Erik døde brått 19. juni, 76 år gammel, ved siden av sine kjære sykkel. Å sykle var Eriks store lidenskap, imponerende fra en mann langt opp i 70-årene. Men Erik hadde mange lidenskaper. Skal man lete etter en fellesnevner så må det bli medmenneskelighet. Dette var noe han hadde i seg fra starten på livet, og som fikk utvikle seg gjennom idretten.

Erik vokste opp i ”Nordre Sving” ved Bislett, og flyttet til Ullern som 12-åring. Han bodde bare et stenkast fra Ullern Idrettsplass, og her fant han raskt sitt ”andre hjem”. På den tiden sognet to idrettslag til Idrettsplassen, nemlig Bestum IF og Liull. Erik ble med i begge. Som bandyspiller i Bestum og fotballspiller i Liull. Han var også innom både håndball, basket og ski som aktiv.

Han avslørte seg tidlig som en kar med lederegenskaper, og allerede som 16-åring ble han valgt til hovedkasserer i Liull. Han var også sentral i arbeidet med å slå sammen Liull og Bestum til Ullern IF i 1971.

I en årrekke var han kretsdommer i håndball. Han tok også på seg den sorte drakta på fotball- og bandybanen. Samtidig med alle sine dommeroppgaver, var han også fotballformann og oppmann for bandylaget. I 1980 tok han initiativet til å starte opp guttehåndball i Ullern IF, og var trener og oppmann her frem til 2002.

Erik satt som formann i klubben fra 2006 til 2010. Få, om noen, har hatt et så stort engasjement i Ullern IF som Erik. Han fikk klubbens hederstegn i gull i 2005.

Da han brått forlot oss mandag 19. juni, var han stadig engasjert i klubben – nå som medlem av anleggsstyret i Ullern IF. Her påtok han seg alle type oppgaver. Erik hadde tid til alt. Det var aldri nei, selv om han også brukte mye av sin tid i Lilleaker Lions og Ullern Menighetsråd.

Erik øste av seg selv helt til det siste. Alltid med omsorg og gode råd.. Alltid med en lun og avdempet stil. Man lyttet når Erik snakket. Det blir vanskelig å tenke seg Ullern IF uten den stemmen. Det blir et dypt savn, først og fremst for hans kjære Mie og familien, som han satte så høyt – men også for oss som sto ham nær i idretten. Et stort medmenneske har sagt takk for seg.

Takk for alt Erik. Du vil bli dypt savnet.

Knut Vågnes, Thor Daniel Steen og Reidar Martinsen, Ullern IF

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...