Akersposten

– Nei, sånn skal det jo ikke være!

Grusen hoper seg opp på Røa stasjon, bare timer før 17. mai. Sporveien beklager at flere stasjoner i Oslo vest ikke er feid. Foto: Fredrik Eckhoff

Sporveien beklager at flere t-baneperronger i Oslo vest fremdeles er fulle av grus bare noen timer før 17. mai. Han innrømmer at dette er problem som er størst på vestkanten

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2018 kl 11:57

RØA: – Her ser det jo ikke særlig bra ut til 17. mai, sier en mann som står og skuer utover stasjonsområdet på Røa i det undertegnede passerer.

Og han har jo helt rett. Perronger og adkomstveiene ved stasjonen er fulle av grus etter en hard og lang vinter.

Utfordringer i år

– Nei, sånn skal det jo ikke være, sier kommunikasjonsrådgiver i Sporveien T-banen, Jan Rustad. Han forteller at store grusmengder og sen vinter har skapt problemer for Vaktmesterkompaniet i deres jobb med å gjøre områdene pene og rene før 17. mai.

– Problemet vårt er at dette er et arbeid som støver mye. Derfor må det tas i driftspausen på natten. Det er bare drøyt tre timer, sier Rustad.

– Vaktmesterkompaniet tar alt de klarer i denne pausen, men vi har hatt en sen vinter og masse grus. Det er ikke så veldig lenge siden det ble mulig å rydde, sier han.

Ekstra ille i vest

Rustad forteller at det er ikke bare i Akerspostens område dette er et problem, men det har denne gangen gått litt ekstra utover Oslo vest.

– De aller fleste stasjonene er nå tatt, men det har gått litt utover stasjonene i vest i år. Vi beklager situasjonen, og det blir tatt så fort det er mulig, sier han.

Men det er i skrivende stund fremdeles noen timer igjen til 17. mai. Kanskje skjer det noe på Røa stasjon og andre grusbelagte t-banestasjoner i løpet av natten?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...