Akersposten

Nei, dette er heller ingen søppelkasse for hundeposer

Hvorfor? kan man selvsagt lure når man ser haugen med fulle hundeposer ved Strømsdammen. Foto. Terje Wenum

En ivrig turgåer ved Strømsdammen har igjen sendt oss bilder av hundebæsj på avveie. Slik skal det ikke gjøres, hundeeiere!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2017 kl 12:17

STRØMSDAMMEN: Forrige gang Akersposten.no skrev om hundeposene ved Strømsdammen, hang de vakkert (?) dandert på dørhåndtaket til det handikaptoalettet, som da var låst for vintersesongen.

Samme Akersposten-leser, Terje Wenum, har vært på tur der igjen, fire måneder senere, og hundeeiere gir seg ikke. Nå ligger de gjenknyttede hundeposene, antakelig fulle av illeluktende innhold, i en haug inntil veggen til det samme toalettet.

Båndtvang

Wenum forteller til Akersposten.no at han opplever at hunder løper fritt i skogen, til sjenanse for både folk og dyreliv.

Det sistnevnte, dyrelivet altså, er en av grunnene til det er båndtvang på denne tiden av året, fra 1. april til 20. august.

Ellers oppfordrer Wenum altså hundeeiere til å følge båndtvangen og ta posene med etterlatenskaper med til en søppelkasse.

LES OGSÅ: Kan dette kalles å rydde opp etter bikkja si?

LES OGSÅ: Plutselig sto Rocko der igjen – tynn, men i live

Bevisførsel i tåkeheimen i ytre vest

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...