Akersposten

Naboklager på uling fra Nye Hovseterhjemmet

Hovseterhjemmet er fornyet, og med det har ventilasjonsanlegget plaget beboere i et stort område, blant annet på Holmen og Voksen. Men nå har Omsorgsbygg gjennomført tiltak. Foto: Fredrik Eckhoff

Beboere på Hovseter, Voksen og Holmen måtte lukke vinduene på grunn av uling fra ventilasjonsanlegget til det nye Hovseterhjemmet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2017 kl 12:50

HOVSETER/HOLMEN: «Det uler fra det nye Hovseterhjemmet!» var meldingen Akersposten fikk fra Einar Eide-Fredriksen nylig. Han bor i Kragskogen, som ligger et godt stykke ovenfor Hovseterhjemmet. Likevel kunne han godt høre bråket fra ventilasjonsanlegget til den rehabliterte sykehjemmet.

«I følge en nabo er det ventilasjonsanlegget som høres godt over hele Holmen og Hovseter. Irriterende når man først har begynt å høre etter. Vi måtte lukke vinduene i går kveld,» skrev han til Akersposten tidlig i august.

Fått flere klager

Daglig leder for Hovseterhjemmet, Inger Johanne R. Walstad, forteller at de har fått flere henvendelser om problemet, og at Omsorgsbygg er på saken.

– Det har vært folk oppe og justert anlegget for noen dager siden, og jeg håper at det har blitt bedre, sier Walstad til Akersposten.

– Vi vil jo helst ikke forstyrre naboene, men det er noe vi må ta videre med dem som har ansvaret for huset, sier hun.

Løst?

Akersposten tar kontakt igjen med Eide-Fredriksen og spør om det har blitt bedre de siste dagene.

– Ja, når du sier det, så har jeg ikke lagt merke til bråk de siste kveldene, sier han.

Dermed får vi tro at Omsorgsbyggs tiltak har hjulpet.

LES OGSÅ: Bydelsleder: – Vi føler oss lurt

Åpning av ny kafé på Vinderen

Følg Akersposten.no på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...