Akersposten

Nå risikerer du å gå på en smell!

Eieren av denne bilen har gjort det. Har du? Foto: Fredrik Eckhoff

Hvis du cruiser rundt på sommerdekk i høstsolen og koser deg med 9 grader i skyggen og har dekkskift laaaangt bak i hodet, kan resten av uken bli kjip.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2016 kl 12:12

OSLO VEST: Det er lett å skyve vinteren unna når solen skinner lett, og varmegradene dominerer, men nå er et værskifte varslet, som bør få seriøst fart på planene om dekkskifte for dem som ikke har kommet dit ennå!

Meteorologisk institutt varsler nemlig om dramatisk mye kaldere vær, og det begynner allerede onsdag kveld. Torsdag morgen vil vi i Oslo vest våkne opp til temperatur godt nedpå blått, faktisk rundt både -3 og -4 grader. De lave temperaturene skal dessuten holde seg i mange dager fremover, så dette er ikke noe blaff.

Og fredag skal det komme snø...

Derfor har du, som ikke har fått skiftet ennå, og som er avhengig av bilen, ett valg: Skift dekk fort som fy!

Gjør du det selv, er det jo bare å lage en avtale med seg selv om å få fikset det innen onsdag kveld. Har du dekkene på dekkhotell, er du kanskje i litt mer trøbbel. En liten sjekk hos Mitt Dekkhotell på Røa for eksempel, forteller at nå er det vanskelig å få time de nærmeste par dagene. Tirsdag morgen var det fullt frem til torsdag ettermiddag, og avtaleboken fylles opp mens du leser denne saken!

Så, hvis dette gjelder deg, er det bare å legge en plan...

Se værvarselet for Oslo vest her.

Flere nyheter på Akersposten.no:

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...