ANNONSE
Annonse
Akersposten

Nå risikerer du å gå på en smell!

Eieren av denne bilen har gjort det. Har du? Foto: Fredrik Eckhoff

Hvis du cruiser rundt på sommerdekk i høstsolen og koser deg med 9 grader i skyggen og har dekkskift laaaangt bak i hodet, kan resten av uken bli kjip.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2016 kl 12:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: Det er lett å skyve vinteren unna når solen skinner lett, og varmegradene dominerer, men nå er et værskifte varslet, som bør få seriøst fart på planene om dekkskifte for dem som ikke har kommet dit ennå!

Meteorologisk institutt varsler nemlig om dramatisk mye kaldere vær, og det begynner allerede onsdag kveld. Torsdag morgen vil vi i Oslo vest våkne opp til temperatur godt nedpå blått, faktisk rundt både -3 og -4 grader. De lave temperaturene skal dessuten holde seg i mange dager fremover, så dette er ikke noe blaff.

Og fredag skal det komme snø...

Derfor har du, som ikke har fått skiftet ennå, og som er avhengig av bilen, ett valg: Skift dekk fort som fy!

Gjør du det selv, er det jo bare å lage en avtale med seg selv om å få fikset det innen onsdag kveld. Har du dekkene på dekkhotell, er du kanskje i litt mer trøbbel. En liten sjekk hos Mitt Dekkhotell på Røa for eksempel, forteller at nå er det vanskelig å få time de nærmeste par dagene. Tirsdag morgen var det fullt frem til torsdag ettermiddag, og avtaleboken fylles opp mens du leser denne saken!

Så, hvis dette gjelder deg, er det bare å legge en plan...

Se værvarselet for Oslo vest her.

Flere nyheter på Akersposten.no:

300 kvadrat for 30 millioner i Bydel Ullern

"Ding, ding, ding" på Abbediengen blir gransket

Ullern midtbanejuvel prøvespiller for europeisk storklubb