ANNONSE
Annonse

Nå reises Røamuren

Markedssjef Erik Olsson (t.v) og daglig leder Tom Inge Egedahl

– På Røabanen vil vi reise en grunnmur, Røamuren, som skal være et synlig og samlende symbol på vår satsning. Muren skal bygges av mange små «grunnsteiner» som skal bære navnet på alle små og store bidragsytere, sier Erik Olsson.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2018 kl 11:08

ANNONSE
Annonse

RØA: Røa Dynamite Girls er stolte av sin historie og sportslige suksess. Etter opprykket ved tusenårsskiftet har Røa vært å finne i toppen av norsk kvinnefotball. Røa er den tredje mestvinnende fotballklubben på kvinnesiden, med fem seriemesterskap og fem norgesmesterskap, samt en rekke deltagelser i Champions League, med kvartfinale i 2009 som det største høydepunktet. Og på veien har klubben fostret frem en rekke landslagsspillere.

– Nå ønsker vi å ta Røa Dynamite Girls tilbake i norgestoppen, og kjempe om nye medaljer og titler. Dersom det skal bli en realitet, trenger vi et forutsigbart og solid økonomisk fundament, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite, før han tilføyer:

– På Røabanen vil vi derfor reise en grunnmur, Røamuren, som skal være et synlig og samlende symbol på vår satsning. Muren skal bygges av mange små «grunnsteiner» som skal bære navnet på alle små og store bidragsytere.

Faktaboks


Dette er Røamuren:

Hver grunnstein koster kr. 1000,-
Grunnstein kan kjøpes i Røabutikken, Dynamite Girls sin nettbutikk. Den finner du HER!

Røamuren skal styrke det økonomiske fundamentet for Røa Dynamite Girls. Pengene går uavkortet til driften av Dynamite Girls.
Røamuren består av mange små grunnsteiner. Sammen utgjør de en kraftig og solid grunnmur.

Røamuren skal være på Røabanen, i hjørnet mot kiosken. Der vil det bygges en fysisk grunnmur som blir godt synlig for alle.

Alle kan kjøpe en del av muren, privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Pris: 1000,- per år. Minimum 3 års-avtale. Man står fritt til å kjøpe så mange steiner man ønsker.

Olsson forteller videre at det er flere grunner til at Dynamite Girls nå skal etablere og bygge et fundament for videre satsning. Han peker på at Røamuren skal være et symbol på Røas stolte historie og være med på å skape nye historiske øyeblikk og ha en positiv tilstedeværelse i lokalmiljøet. Samtidig vil det bidra til å gi Røa-jentene en økonomisk forutsigbarhet og styrke i flere sesonger, og gi klubben en mulighet til å slåss om medaljer og spill i Europa i fremtiden.

Videre fremgår det på klubbens hjemmesider at det vil øke klubbens kapasitet til å igangsette ytterligere tiltak for Røas unge, ivrige jenter.

Muren skal reises i forkant av 2019-sesongen.

ANNONSE
Annonse