ANNONSE
Annonse

– Nå må du slå til, det er to år til neste gang!

De er klare for golfmarked til inntekt for junioravdelingen lørdag 5. mai: Bak til v: Trener Robin Pettersson og idrettssjef Jan Wojtacsek. I midten: 10-åringene Kristoffer og Alexander. Foran: 8-åringene Wilhelm og Oliver. (PS! Dette bildet er tatt midt i april. Det er ikke snø igjen på Bogstad nå.) Foto: Fredrik Eckhoff

Det er en ekstra god grunn til å ta turen innom golfmarkedet på Bogstad akkurat denne lørdagen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2018 kl 10:42

ANNONSE
Annonse

BOGSTAD: Ettersom Oslo Golfklubb skal bygge nytt klubbhus, blir det nemlig ikke noe golfmarked neste år. Så nå er det bare å ta turen i kjelleren, boden eller garasjen og sjekke om det er noe golfutstyr du egentlig ikke trenger. Selger du det på golfmarkedet lørdag, får du noen kroner inn, samtidig som du hjelper junioravdelingen i klubben.

Viktige penger

30 prosent av salgssummen går nemlig direkte til å finansiere juniortreningen i klubben.

– Disse pengene går direkte til barn og juniorspillere i klubben, blant annet slik at de kan spille fritt på Nordhaug, både juniorer og deres foreldre. Det er et veldig viktig og godt tilbud, sier Wojtacsek.

– Vi har fått inn mye bra utstyr, og vi har hatt tid til å sette sammen mange gode sett, sier idrettssjef i Oslo Golfklubb, Jan Wojtacsek. Han oppfordrer folk til å komme med utstyr de ønsker å selge unna, men understreker at det må være en viss kvalitet på det som skal selges.

– Vi skal ikke være en dumpingstasjon, noe vi har vært litt før, sier han.

I fjor hadde markedet opp i mot 500 enheter til salgs, av god kvalitet.

Sosialt – og fine lotteripremier

– Vi legger ekstra trøkk på lotteriet i år, det blir mange fine premier. Blant annet blir det flere greenfee-billetter, sier han.

Idrettssjefen forteller at OGK fortsatt den eneste klubben som har et slikt stort golfmarked.

Proene i klubben kommer til å være på plass på markedet og hjelpe til med å finne det riktige utstyret for dem som er ute etter alt fra hele sett eller enkeltkøller for å supplere i bagen. Det blir mulig å prøve køllene på rangen.

– Golfmarkedet er også veldig hyggelig sosialt. Barna som kommer innom, får også mulighet til å slå gratis på rangen, og så blir det kiosk og servering. Vi gleder oss, sier han.

– Og det viktigste er at det blir billige priser på veldig mye bra utstyr. Det er lurt å komme tidlig!

Golfmarkedet hos Oslo Golfklubb på Bogstad er lørdag 5. mai klokken 10-15. Torsdag 3. mai og fredag 4. mai fra kl. 18.00-20.00 kan du levere inn utstyr for salg.

LES OGSÅ: Overveldende ja til nytt klubbhus på Bogstad

Skanska gir opp å rive Randklev-huset på Røa

Slik blir Ullern IFs nye flerbrukshall

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse