ANNONSE
Annonse

Nå gir Joker svar på det "alle" lurer på

Disse to skal drive nye Joker i Vækerøveien fra november; Nina Wiger Nordheim (t.h) og Nan-Elise Glosli. Foto: Fredrik Eckhoff

Etter at Akersposten.no skrev om den kommende Joker-butikken i Vækerøveien i august, har flere lesere lurt på én ting...

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.09.2016 kl 09:05

ANNONSE
Annonse

RØA: …og det er om butikken kommer til å holde åpent på søndager. Da vi snakket med Norgesgruppen, som står bak Joker, i august, var ikke planene helt klare, men nå kan kommende butikksjef Nina Wiger Nordheim opplyse om at avgjørelsen er tatt, og butikken vil holde åpent på søndager.

Vi møter Wiger Nordheim og assisterende butikksjef Nan-Elise Glosli utenfor butikken, som nå er i ferd med å bygges om til en moderne, 100 kvadratmeter stor Joker-butikk. Butikksjefen tegner og forklarer. Her skal det for eksempel legges til rette for plass til flere biler.

– Akkurat nå pusses det opp inne, og det skal pusses opp ute. Det blir litt forskjell fra hvordan det er nå. Inne blir butikken blir lysere og mer åpen, sier hun og forteller videre om ferske bakervarer hver dag, stekt på stedet.

Begge de to flytter på seg fra Joker på Ljan, og de håper å klare å skape en nærbutikk som folk vil sette pris på.

– Dette er kjempespennende. Vi håper jo å gjøre et positivt inntrykk. Et godt miljø er viktig, og noe kundene legger merke til. På Ljan har vi kunder som snakker om alt mulig rart, barna sine og barnebarna – og hvor de skal på ferie. Vi kjenner mange veldig godt. Det håper jeg vi får til her også, sier Wiger Nordheim.

– Og når åpner dørene?

– 11/11 klokken 11, lett å huske, sier butikksjefen.

Flere saker på Akersposten.no:
Røa: – Vi spiller for bronse

Sjekk hva som skjer med nærbutikken

De tøffeste av de tøffe rundt og på Bogstadvannet

Vurderer å bygge høyt ved alle stasjoner på t-banen

Nye Hovseterhjemmet med takterrasse og champagneutsikt

Vil rive 8 villaer i "vernet" område

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse