Akersposten

Nå er senteret størst i Oslo i omsetning

Senterleder Celine Waldjac leder Oslos største kjøpesenter – i omsetning. Arkivfoto: Vidar Bakken

Tallenes tale er klare. Etter første halvår i 2021 troner CC Vest på toppen av listen over de største kjøpesentra i Oslo målt i omsetning. Senteret har nemlig for første gang passert Storo storsenter, og tipper en milliard i omsetning, per første halvår.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LILLEAKER: For handelsnæringen i Oslo har 2021 vært et vanskelig år med mye nedstengning og sviktende omsetning. CC Vest er intet unntak. I 102 dager var senteret mer eller mindre nedstengt, noe som selvsagt slår ut på omsetning med en svikt på 7,9 prosent i forhold til fjoråret.

Men tallene ser verre ut for Storo Storsenter, som fikk en svikt på hele 24 prosent. CC Vest har altså klart seg mye bedre gjennom pandemien, og har siden gjenåpningen jobbet hardt for å ta igjen det tapte.

– Det synes jeg vi har klart bra, sier en fornøyd senterleder Celine Waldjac. – Vi har hatt mye fokus på smittevern og en trygg handel, og kundene ser åpenbart ut til å ha respondert på dette. Storo er dobbelt så store som oss med 200 butikker, men vi har altså en mye høyere omsetning pr. kvadratmeter. Der er vi faktisk desidert størst i hele Norge, sier hun.

– Vi har også over tid bygget opp en god butikk-miks og blitt sterke på mat, drikke, hus og hjem – og sport, som alle er segmenter som har styrket seg under pandemien. Klær og sko har også skutt fart i det siste, sier senterleder Celine Waldjac.

I 2020 nådde CC vest en omsetning på 2,56 milliarder og hadde en vekst på 12,6 prosent. 4 millioner kunder var innom. Det er altså ikke første gang senteret kan melde om store tall. Nå har de altså styrket sin posisjon ytterligere i Oslo, og er størst i by’n.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...