Akersposten

– Nå er jeg helt shaky av lykke!

Ingeborg Aurdal, daglig leder på Basic på Røa, er strålende fornøyd med at treningssentrene onsdag endelig kan gjenåpne. Foto: Privat

Det sier daglig leder og eier av Basic treningssenter på Røa, Ingeborg Aurdal. Hun mottok fredagens nyheter om gjenåpning av treningssentre med stor glede og en liten tåre i øyekroken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2021 kl 12:25

RØA: – Jeg sitter her og smågriner litt, sier hun. – Nå er jeg shaky av lykke.

Det er gledestårer som kommer i dag, etter at byrådsleder Raymond Johansen har fortalt Oslo-borgerne at gjenåpningen av Oslo fortsetter fra onsdag 26. mai. Da kan blant annet treningssentre, kinoer, serveringssteder og teatre åpne igjen.

Det er omtrent syv måneder siden treningssentrene var åpne for vanlig trening. Til sammen har korona-pandemien ført til at sentrene har vært stengt i rundt 10 måneder siden mars i fjor.

Fikk sinte telefoner

For det enkeltstående treningssenteret Basic i Aslakveien på Røa har det vært en lang og tung reise, ikke minst økonomisk. Etter hvert som tiden gikk, og senteret måtte holde stengt, begynte henvendelsene fra misfornøyde medlemmer å komme.

– Fra februar i år har vi ikke tatt betalt fra noen. Jeg fikk så mange henvendelser, mange var sinte på mail og på telefon, sier Ingeborg Aurdal. – Selv lenge etter at vi ikke lenger tok betalt, fikk jeg mange sinte telefoner.

Hun forteller at bare i januar og februar i år tapte senteret mer enn 600.000 kroner.

– I samme periode fikk vi 110.000 kroner. Etter at husleien var betalt hadde vi 10.000 kroner til lønninger og alt annet, sier Aurdal.

– Men nå kan vi slå fast at Basic har kommet seg overlevende gjennom pandemien?

– Yes! Vi overlever. Jeg føler det litt som at jeg har vært skipbrudden lenge og endelig blir reddet.

Mistet 30 prosent av medlemmene

Aurdal forteller at rundt 400 medlemmer har meldt seg ut i den vanskelige perioden. Det betyr at mellom 800 og 900 har valgt å forbli medlemmer.

– Vi er veldig glade for at det er så mange medlemmer som har støttet oss. Jeg gleder meg veldig til å se dem igjen!

– Hva kan medlemmene forvente når de kan trene igjen fra onsdag?

– De kan i hvert fall forvente et superrent treningssenter! Og supermotiverte ansatte, og personlige trenere som står klare til å jobbe. Vi ønsker både nåværende, tidligere og nye medlemmer tilbake.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...