Akersposten

Nå er det slutt – men opp av asken...

SNART NYE ÅPNINGSTIDER: Gamle Kiwi ser ut som en strandet båt under opphugging, men snart kommer noe nytt og mye bedre. Foto: Vidar Bakken

Nå er rivningsarbeidet godt i gang på Bogstad Camping, men snart skal området stå frem i ny drakt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2019 kl 14:53

BOGSTAD: Noen savner nok nærbutikken på Bogstad og nå er det bare rester igjen av Kiwi. Det positive i dette er at arbeidet med å oppruste, forskjønne og forbedre standarden på Bogstad Camping er i gang. Bogstad Camping skal ifølge eier både gi et langt bedre tilbud til tilreisende og bli en viktig møteplass for lokalbefolkningen. Ny Kiwi-butikk vil også komme på plass. Den blir i massivt tre og dobbelt så stor som den forrige. Den skal stå klar til sommeren.

Saken fortsetter under bildet

NY PARKERING: Her kommer også ny parkeringsplass med en ny hensiktsmessig innkjøring. Foto: Vidar Bakken

Den store oppgraderingen av Bogstad Camping skal skje i etapper. Først er det butikkbygg, parkeringsplass og inn- og utkjøring som skal utbedres. Dette har en kostnadsramme på rundt 40 millioner.

I tillegg skal sanitæranlegget oppgraderes for 20 millioner.

Så skal resepsjonsbygget erstattes og hytter fornyes, og her ser Berg for seg en prislapp på mellom 40 og 60 millioner kroner.

Tilsammen skal altså Bogstad Camping oppgraderes for inntil 120 millioner de neste par årene.

Les hele saken om oppgraderingen av Bogstad Camping her

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...