Akersposten

Opplev dem på sitt absolutt beste!

Garden kan oppleves på Røabanen fredag.

Akkurat nå er drillen til 3. Gardekompani på sitt aller beste, og da passer det å invitere til flomlysdrill på Røabanen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2019 kl 08:58

RØABANEN: På kvelden fredag 30. august arrangerer H.M. Kongens Garde i samarbeid med Huseby Skoles Musikkorps og Røa IL årets Flomlysdrill.

Flomlysdrillen holdes i år på Røabanen på grunn av oppussing av Gardeleiren.

Drillen er 3. Gardekompanis siste før dimisjon – og årets kanskje beste show av Gardens drill og musikkgardister. Det innebærer at de vernepliktige gardistene er på sitt absolutt beste etter over et år med beinhard trening og oppvisninger i inn- og utland.

Forrykende lys og lyd

I tillegg gjennomføres oppvisningen på kveldstid, slik at det også blir et forrykende lys- og lydshow rundt drilloppvisningen. I tillegg til at årets Musikk- og Drillkontigent går sin siste Oladrill, vil du her få oppleve Gardens storband, Trommegruppa Complete, Norske gardeveteraner, og Huseby Skoles Musikkorps.

Røabanen åpnes for publikum kl. 20. Før showstart blir det underholdning og muligheter for bevertning med både mat og drikke (skjenkebevilling). Her vil blant annet rockabillybandet The Rockabilly Legends opptre med fengende låter fra Elvis Presley, Carl Perkins, Big Joe Turner mv. Arrangørene oppfordrer bydelens innbyggere til å ta veien til Røabanen for en forrykende flott kveld.

Flomlysdrillen varer til cirka kl. 23.05.

Billetter

Billetter til arrangementet koster kr. 60 pr person (kr. 110 for sitteplasser under tak på hovedtribunen). Billetter kjøper du på TicketCo eller ved inngang.

Alle som kjøper billett på forhånd, har egen kø og kommer raskere inn på arenaen. Arrangjøren anbefaler at alle gjester laster ned app'en "TicketCo Wallet" for effektiv adgang og kjøp i kiosker.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...