Akersposten

Nå åpner han opp på søndager også

Bikkar Singh Uppal er klar for åpning lørdag av Joker-butikken på Ullerntoppen – etter nærmere 29 års drift, de siste årene i Nærbutikken-kjeden. Foto: Fredrik Eckhoff

– Det var aldri meningen å være her så lenge! sa kjøpmannen for to år siden. Lørdag relanserer han nærbutikken sin med et nytt konsept.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2019 kl 11:14

ULLERNTOPPEN: I snart 29 år har Bikkar Singh Uppal og kona Ranjit Kaur Uppal holdt det gående med mat og blomster på Ullerntoppen, helt øverst i Ostadalsveien.

I 2017 ble butikken kåret til Årets butikk i Nærbutikken-kjeden.

Men de to, som er så populære i nærmiljøet, har lenge gått og tenkt på å holde åpent på søndager. Denne helgen skjer nettopp det.

– Det har fristet veldig med søndagsåpen butikk, sier Singh Uppal til Akersposten.

Endringer i butikken

Det måtte en del endringer til for å få det til. For det første blir butikken nå en Joker-butikk. Men den største endringen er at størrelsen må betydelig reduseres for å få lov til å holde åpent på søndager.

– Vi går fra 250 kvadratmeter til 100. Vi kommer likevel til å ha flere varer enn før. Du ser her, det er ikke en millimeter ledig plass! sier han og peker ut i butikken.

Mer jobb?

– Så med åpning fra klokken 9 til 21 syv dager i uken blir det enda mer jobbing?

– Jeg jobber allerede åtte dager i uken, så det er ikke noe problem! smiler han.

Den lokale butikken på Ullerntoppen har i alle år vært spesielt kjent for sitt store utvalg blomster. Til tross for endringene kan butikksjefen berolige kunder som lurer på om blomstene ryker.

– Det blir enda mer blomster enn før, sier han.

Lørdag 26. januar klokken 10 gjenåpner butikken, nå altså som Joker.

De siste forberedelser gjøres fredag før åpning av Joker lørdag morgen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

  • Informasjonskapsler ("cookies") i din nettleser
  • Teknisk info på servere
  • Brukerinformasjon i databaser

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...