ANNONSE
Annonse
Akersposten

Nå åpner han opp på søndager også

Bikkar Singh Uppal er klar for åpning lørdag av Joker-butikken på Ullerntoppen – etter nærmere 29 års drift, de siste årene i Nærbutikken-kjeden. Foto: Fredrik Eckhoff

– Det var aldri meningen å være her så lenge! sa kjøpmannen for to år siden. Lørdag relanserer han nærbutikken sin med et nytt konsept.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2019 kl 11:14

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLERNTOPPEN: I snart 29 år har Bikkar Singh Uppal og kona Ranjit Kaur Uppal holdt det gående med mat og blomster på Ullerntoppen, helt øverst i Ostadalsveien.

I 2017 ble butikken kåret til Årets butikk i Nærbutikken-kjeden.

Men de to, som er så populære i nærmiljøet, har lenge gått og tenkt på å holde åpent på søndager. Denne helgen skjer nettopp det.

– Det har fristet veldig med søndagsåpen butikk, sier Singh Uppal til Akersposten.

Endringer i butikken

Det måtte en del endringer til for å få det til. For det første blir butikken nå en Joker-butikk. Men den største endringen er at størrelsen må betydelig reduseres for å få lov til å holde åpent på søndager.

– Vi går fra 250 kvadratmeter til 100. Vi kommer likevel til å ha flere varer enn før. Du ser her, det er ikke en millimeter ledig plass! sier han og peker ut i butikken.

Mer jobb?

– Så med åpning fra klokken 9 til 21 syv dager i uken blir det enda mer jobbing?

– Jeg jobber allerede åtte dager i uken, så det er ikke noe problem! smiler han.

Den lokale butikken på Ullerntoppen har i alle år vært spesielt kjent for sitt store utvalg blomster. Til tross for endringene kan butikksjefen berolige kunder som lurer på om blomstene ryker.

– Det blir enda mer blomster enn før, sier han.

Lørdag 26. januar klokken 10 gjenåpner butikken, nå altså som Joker.

De siste forberedelser gjøres fredag før åpning av Joker lørdag morgen.