ANNONSE
Annonse

Mulig skogbrann ved Tryvann

Det rykkes nå ut til det som kan være en mulig skogbrann tre kilometer inn i Nordmarka. Litt senere har politiet oppklart saken, og det var slett ikke skogbrann!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2016 kl 20:26

ANNONSE
Annonse

TRYVANN: "Melding om observasjon av røyk 3 kilometer nord for Tryvann. Vi er på vei med bil og helikopter," skriver politiet på Twitter klokken 10.44 lørdag.

– Røyken er ikke noen skogbrann, og det var ikke noen kilometer fra Tryvann, men like ved Tryvann. Det viste seg å stamme fra løpet Tough Viking. De har noen røykeffekter, så det var ingen brann, opplyses det fra politiets operasjonssentral til Akersposten.no klokken 11.15.

Dette er Tough Viking:

Tough Viking er Nordens største og mest brutale hinderløp og består av harde, våte og utfordrende kilometere med mengder av brutalt store hinder, designet av spesialister fra marinen. Hindrene er konstruert for å gi deltakerne maksimal utfordring og består blant annet av ild, is, 10 000 volt strøm, barbed wires, leire, monkeybar og amerikanske fotballag.

Tough Viking Oslo starter og slutter ved toppstasjonen på Oslo Vinterpark (Tryvann). Dette vil bli dine mest vågale og utfordrende 5 kilometere noen sinne! Who Dares Wins!" leser vi på hjemmesidene til løpet.

Pass på!

Etter en lang periode uten skikkelig regnvær er det nå svært tørt i skogen, og skogbrannfaren er stor. Dette melder VG lørdag.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse