ANNONSE
Annonse

Møte om "Slik blir Nye Røa sentrum"

NYTTÅRSAFTEN 2019: Slik kan nye Røa Torg se ut årskiftet 2019/2020. Glassfasaden vender ut mot T-bane-siden med Samfunnshus Vest i bakgrunnen. Montasje: LPO Arkitekter

Røa vel arrangerer møtet som vil vise hvordan nye Røa sentrum på, under og rundt torget vil fremstå og hvilke konsekvenser utbyggingen vil få. Samtidig vil velet legge frem forslag til å gjøre sentrum triveligere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse

RØA: Det er knyttet stor spenning til hva som skjer på, under og rundt Røa Torg og hvordan det vil fremstå når utbyggingen er ferdig.

Mye har skjedd siden Akersposten skrev: Slik blir nye Røa Torg

Jarle Johansen representerer utbygger, som presenterer og kommer med helt nye skisser som illustrerer nyskapningen. Prosjektet vil etter alt å dømme stå ferdig årsskiftet 2019/2020. Gammel bebyggelse rundt torget vil bli revet og arbeidet starter i april 2017.

Møtet finner sted i Menighetsalen i Røa kirke klokken 19.00, mandag 17. oktober.
Temaet for møtet er: Nye Røa Torg - et moderne Røa Sentrum: Bør andre deler av Røa Sentrum også forbedres?

Røa Vel vil også ha fokus på hele Røa sentrum, slik det fremstår i dag. Velet har tatt initiativ til et prosjekt for et penere og triveligere Røa sentrum. De skriver i invitasjonen til møtet:

«Er det på tide med en aksjon for å gi resten av Røa Sentrum en ansiktsløftning? Er vi fornøyde med en jungel av forskjellige plakater, mer eller mindre skjeve flaggstenger med ulike flagg og reklamebannere; store containere i skyggen av husene eller manglende helhetlige fasader mange steder? Ønsker vi ikke et Røa Sentrum som kan fremstå mer estetisk, helhetlig og attraktivt for alle?»

MYE INFORMASJON PÅ EN GANG: Bildet er riktignok tatt før Seven Eleven la ned ved Røa-krysset, men illustrerer at mye informasjon ikke forskjønner sentrum. Foto: Vidar Bakken


Røa Vel vil legge frem tankene rundt prosjektet og inviterer til debatt og vil ha meninger og innspill til gjennomførbare tiltak på møtet.

Les også:

Millioner til gangvei på Røa, men ingen tar ansvar for den

Tok smuglere i "Scarfaces" nettverk på Ris

Bydelen krever 10 prosent av utbyggere

– Jeg drømmer om å lage ungdomsklubb på Røa

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Tilbake til forsiden på Akersposten.no

ANNONSE
Annonse