Akersposten

Møte om bymessig fortetting i våre bydeler 7. februar

HVA SKJER?: En rekke områder i bydelene våre er tatt ut til bymessig fortetting. Røa er blant disse, her illustrert med Skanskas forslag til fortetting. Skisse: Link Arkitektur

Vestre Aker Høyre arrangerer åpent møte hvor de stiller spørsmålet: Hva er riktig boligutvikling og fortettingspolitikk i de ytre bydelene?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

RIS: Møtet holdes onsdag 7. februar, klokken 18.30, i auditoriet i Ris skole på Vinderen. Møtet er åpent for alle, og er gratis.

I invitasjonen til møtet er følgende opplyst:

Det er attraktivt for mange å bo i Vestre Aker, det viser boligprisene. Er det naturlig at vi fortetter over alt, eller bør såkalt byfortetting kun forbeholdes de definerte bydelssentrene Røa og Vinderen? Plan- og bygningsetaten jobber på oppdrag fra byrådet med flere fortettingsplaner for Smestad, og en første områdeplan for Slemdal kom denne uken. På Røa er flere sentrumstomter under utvikling. Og fungerer den såkalte Småhusplanen? Hva mener utbyggeren? Hva mener byrådet? Hva mener den engasjerte innbyggeren? Hva mener Høyre?

Velkommen til en interessant presentasjon og diskusjon om disse temaene. Dette skal ikke være et protestmøte mot all forandring, men temaet engasjerer forståelig nok folk flest. Derfor vil Høyre lytte til innspill og få til diskusjon om de riktige løsningene. Kom og hør disse interessante personene;

Utbygger Hans Øivind Nordvik, Auctus AS, som blant annet står bak Røa Bad, og som har investert mer i både Røa og Slemdal.
Byrådssekretær, byrådet, Rasmus Reinvang (MDG)
Initiativtaker Marianne Storhaug, Bevar Smestad, bevar den grønne byen
Fraksjonsleder Pia Farstad von Hall, Høyres bystyregruppe
Yngvar A. Husebye, gruppeleder, Høyres bydelsgruppe Vestre Aker

Les også:

100 000 lastebillass ut fra Huseby

Utbygger kjøper opp hele kvartalet

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...