ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Møt opp, støtt frivilligheten!

Musikk blir det også i år, med Åsen Blåsen. Lørdag 16. juni klokken 11 starter frivillighetsfestival i kirkeparken på Røa.

Liv og røre, lek og moro, nyttig informasjon om aktiviteter i bydelen og mulighet for en nyttig diskusjon på scenen. Lørdag skjer det for store og små i Vestre Aker – i kirkeparken på Røa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 15:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA/VESTRE AKER: Årets Frivillighetsfestival i Vestre Aker går av stabelen på lørdag 16. juni. I kirkeparken ved Røa kirke blir det aktiviteter for store og små – gå ikke glipp av en spesiell formiddag!

Det blir stort fremmøte av frivillige lag og foreninger i Vestre Aker, som viser deg hva de arbeider med og kan tilby nettopp deg.

Aktiviteter og moro – alt skjer ute

– Her kan du teste ferdighetene dine som basketballspiller, som turner, hvor langt papirflyet ditt kan nå eller om du treffer blink med pil og bue. Speiderne stille også i år, idrettsklubber har aktiviteter og mye mer, sier Espen Andresen, leder for Nettverket i Vestre Aker. Til daglig er han leder for Vestre Aker Frivillighetssentral.

Espen Andresen, til daglig leder for Vestre Aker Frvillighetssentral – og leder for Nettverk for frivillighet i Vestre Aker.

– Nytt av året er hoppeslott for barn, salg av sukkerspinn og slush – og som tidligere har vi kafeteria. Kakelotteri blir det også til inntekt til frivillighetsarbeid i Vestre Aker, sier Andresen til Akersposten.

Åsen Blåsen musikkorps blåser det hele i gang klokken 11. Deretter vil Norway Cup-generalen Frode Kyvåg ønske velkommen.

– I år har vi alle aktiviteter utendørs, blant annet spreke turnere fra Njård som vil vise sine ferdigheter. Videre setter vi fokus på frivillighetspolitikken – eller mangel på sådan – i Vestre Aker, sier Andresen.

Utfordres på scenen

Både bydelsutvalgets leder i Vestre Aker, Lars Asbjørn Hanssen, og bydelsdirektør Elisabeth Vennervold blir utfordret av Espen Andresen i samtaler på den store scenen som bygges midt i parken. Hva kommer bydelens handlingsplan for frivillighet til å inneholde? Her har du sjansen til høre hva bydelens politikere tenker, og du har også mulighet til å påvirke og si din mening.

Nytt av året er også stands med politiske partier. Det er fremdeles lenge til kommunevalget, men se og hør hva partiene mener om mangt og meget i vår bydel.

Speiderne er også på plass i år. Her fra fjorårets festival.

– Lokalmiljøene og knutepunktene i Vestre Aker er i en rivende utvikling, så her må vi utfordre lokalpolitikerne til å spille på lag med oss alle, sier Espen Andresen.

Tegnekonkurransen

– De siste ukene har vi hatt en tegnekonkurranse for barn gående – og nå er det kommet inn virkelig mange flotte tegninger, sier Andresen. Her kan man se bidrag.

På festivalen lørdag kåres tre vinnere: Førsteplass får to sesongkort til Tusenfryd; andreplass får to dagskort til Tusenfryd, og tredjepremie er gavekort på to kinobilletter til Oslo-kinoene.

– Møt opp, støtt frivilligheten i vår bydel. Alle hjertelig velkomne! sier Andresen. Lørdag 16. juni klokken 16 altså, i kirkeparken ved siden av Røa kirke.