Akersposten

– Møt opp, støtt frivilligheten!

Musikk blir det også i år, med Åsen Blåsen. Lørdag 16. juni klokken 11 starter frivillighetsfestival i kirkeparken på Røa.

Liv og røre, lek og moro, nyttig informasjon om aktiviteter i bydelen og mulighet for en nyttig diskusjon på scenen. Lørdag skjer det for store og små i Vestre Aker – i kirkeparken på Røa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.06.2018 kl 15:12

RØA/VESTRE AKER: Årets Frivillighetsfestival i Vestre Aker går av stabelen på lørdag 16. juni. I kirkeparken ved Røa kirke blir det aktiviteter for store og små – gå ikke glipp av en spesiell formiddag!

Det blir stort fremmøte av frivillige lag og foreninger i Vestre Aker, som viser deg hva de arbeider med og kan tilby nettopp deg.

Aktiviteter og moro – alt skjer ute

– Her kan du teste ferdighetene dine som basketballspiller, som turner, hvor langt papirflyet ditt kan nå eller om du treffer blink med pil og bue. Speiderne stille også i år, idrettsklubber har aktiviteter og mye mer, sier Espen Andresen, leder for Nettverket i Vestre Aker. Til daglig er han leder for Vestre Aker Frivillighetssentral.

Espen Andresen, til daglig leder for Vestre Aker Frvillighetssentral – og leder for Nettverk for frivillighet i Vestre Aker.

– Nytt av året er hoppeslott for barn, salg av sukkerspinn og slush – og som tidligere har vi kafeteria. Kakelotteri blir det også til inntekt til frivillighetsarbeid i Vestre Aker, sier Andresen til Akersposten.

Åsen Blåsen musikkorps blåser det hele i gang klokken 11. Deretter vil Norway Cup-generalen Frode Kyvåg ønske velkommen.

– I år har vi alle aktiviteter utendørs, blant annet spreke turnere fra Njård som vil vise sine ferdigheter. Videre setter vi fokus på frivillighetspolitikken – eller mangel på sådan – i Vestre Aker, sier Andresen.

Utfordres på scenen

Både bydelsutvalgets leder i Vestre Aker, Lars Asbjørn Hanssen, og bydelsdirektør Elisabeth Vennervold blir utfordret av Espen Andresen i samtaler på den store scenen som bygges midt i parken. Hva kommer bydelens handlingsplan for frivillighet til å inneholde? Her har du sjansen til høre hva bydelens politikere tenker, og du har også mulighet til å påvirke og si din mening.

Nytt av året er også stands med politiske partier. Det er fremdeles lenge til kommunevalget, men se og hør hva partiene mener om mangt og meget i vår bydel.

Speiderne er også på plass i år. Her fra fjorårets festival.

– Lokalmiljøene og knutepunktene i Vestre Aker er i en rivende utvikling, så her må vi utfordre lokalpolitikerne til å spille på lag med oss alle, sier Espen Andresen.

Tegnekonkurransen

– De siste ukene har vi hatt en tegnekonkurranse for barn gående – og nå er det kommet inn virkelig mange flotte tegninger, sier Andresen. Her kan man se bidrag.

På festivalen lørdag kåres tre vinnere: Førsteplass får to sesongkort til Tusenfryd; andreplass får to dagskort til Tusenfryd, og tredjepremie er gavekort på to kinobilletter til Oslo-kinoene.

– Møt opp, støtt frivilligheten i vår bydel. Alle hjertelig velkomne! sier Andresen. Lørdag 16. juni klokken 16 altså, i kirkeparken ved siden av Røa kirke.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...