ANNONSE
Annonse

Mørke skyer over Ullern – men sjefen er optimist

MED OPTIMISME I BLIKKET: Ullerns hovedtrener, Ole Johan Aas, tar den relativt svake sesongstarten med stoisk ro. Foto: Petter Myhre

På tross av fire poeng på seks seriekamper; Ullerns hovedtrener Ole Johan Aas (29) nekter å bekymre seg for nedrykksgjørmen laget allerede stamper i.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2016 kl 23:53

ANNONSE
Annonse

– Tabellsituasjonen er selvsagt ikke slik vi skulle ønske den var, men om vi skal begynne å bekymre oss, så er vi et stykke unna å ha riktig fokus. Vi jobber med å bli bedre, og klarer vi det, så ordner tabellgreiene seg som en konsekvens av den jobben, sier Aas til Akersposten.no.

Beintøft seriespill

Som kjent rykker halvparten av lagene ned fra 2.divisjon inneværende sesong. Seks - eventuelt syv - Ullern-motstandere får være med videre (kommer an på Ullerns plassering). Resterende klubber må ta et steg ned.

Dette som en følge av neste års omlegging av 2. divisjon fra dagens fire avdelinger, med 14 lag i hver avdeling, til to avdelinger med 14 lag i hver.

Vestkantlagets ambisiøse hovedtrener forteller imidlertid den relativt traurige sesongstarten ikke får ham til å endre kurs, men maner heller til tålmodighet.

– Vi gjør daglig tiltak for å prøve å bli en bedre utgave av oss selv, uavhengig av resultatene vi har fått, sier Aas.

Sjekk tabellen her!

Stemningen i spillergruppen er også angivelig upåklagelig - på tross av å ha bare ett lag bak seg på tabellen, og avdelingens svakeste målforskjell før denne serierunden.

– Den opplever jeg som veldig god. Enkelt og greit, sier Aas.

Gjester eliteseriearena

Nå rettes blikket mot mandagens oppgjør mot Stabæk 2 på Nadderud. For etter en spillemessig solid kamp mot Alta (tap 2-3 journ.anm) forrige helg, er det en offensiv trener som går løs på nok en «cupfinale» for tilværelsen mot hjemmesterke bæringer.

– Det blir en tøff kamp. Vi får helt sikkert ikke noe gratis der. Vi skal fortsette å bygge videre på det vi gjorde mot Alta. Klarer vi å gjenskape deler av det vi gjorde forrige lørdag, har vi gode sjanser på Nadderud,
sier Aas.

LES OGSÅ: «Norsk» storlag finsiktet Felix

LES OGSÅ: Ullern 2-spiller kastet bensin på bålet for utskjelt regel

LES OGSÅ: - Vi skal kjempe så det synger etter

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

LES OGSÅ: Rystet fjorårets cupaskeladd

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse