Akersposten

Mistet førerkort og skilter – så bil

På Drammensveien, ikke langt fra rundkjøringen på Thune, er kvinnen blitt stoppet minst én gang, da mistet hun førerkortet. Nå har hun også blitt fratatt både skilter og bil. Arkivfoto

En eldre kvinne er tatt flere ganger kjørende på fortauer og gangveier, blant annet for å snike i bommen på Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2019 kl 15:41

SKØYEN: Det var på formiddagen mandag denne uken kvinnen ble stoppet da hun skal ha forsøkt å snike forbi bommen i Drammensveien på Skøyen, like ved Hafslund-bygget. Hun forsøkte også å stikke av fra politiet.

Mandag meldte politiet på Twitter:

«Drammensveien: Bilist forsøkte å snike seg unna bomringen ved å kjøre på fortau. Da patrulje stanset bilen, forsøkte nevnte bilist å kjøre av gårde mens politibetjenten satt i egen bil. Ender nå med beslag av førerkort.»

Mandag opplyste politiet til Akersposten at hun skal ha gjort liknende ting før.

Men manglende førerkort stoppet ikke kvinnen fra å ferdes videre i trafikken. Torsdag kveld ble hun stoppet igjen, denne gang på Holmlia. Da kjørte hun på en gangvei.

«Patrulje har kontroll på en eldre kvinne som er ute og kjører uregistrert bil på gangvei. Skiltene ble tatt tidligere i formiddag da samme person kjørte på en gangvei i Drammensveien.»

Kvinnen har altså i mellomtiden blitt stoppet enda en gang på Skøyen, og da mistet hun skiltene på bilen.
Torsdag kveld skrev politiet:

«Hun har heller ikke førerkort da dette ble tatt ifm bomsniking på gangvei for tre dager siden. Bilen tatt i beslag og vi oppretter sak på kjøring uten gyldig førerkort og kjøring med uregistrert motorvogn.»

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...