Akersposten

Misset opprykk – men lever i håpet

Espen Stien var en av de toneangivende spillerne i kvalifiseringen for Ullern – som tapte opprykk på målforskjell. Foto: Ullern Basket

– Jeg er frustrert, men må berømme gutta. De gjorde en helhjertet innsats, sier trener Tom Barkvoll. Det er imidlertid fremdeles en ørliten sjanse for opprykk til det øverste nivået.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 10:59

ULLERN: Etter at Ullerns herrer vant serien i førstedivisjon og var dermed klare for kvalifiseringen til BLNO, basketballens eliteserie. Den ble spilt i helgen, og lagene som var med, var Centrum Tigers, Nidaros Jets, Nordberg og Griffen, i tillegg til Ullern.

Startet med stygge sifre

– Vi startet dessverre med å tape for Centrum med unødvendig stygge sifre på fredag, 63-93. De var litt mer enn overtente, og leverte en forrykende inspirert kamp, samtidig som vi presterte tett ned mot vår sesongverste i denne kampen, sier trener Barkvoll.

Ullern-gutta reiste seg imidlertid og feide Griffen fra Harstad av banen lørdag med sifrene 108-79.

– Samtlige tolv spillere var på banen og bidro, og alle kom på scoringslisten. En god lagseier, sier han.

Knallseier mot BLNO-lag

Søndag skulle de siste to kampene spilles, og det startet bra. BLNO-laget fra Trondheim, Nidaros Jets, ble slått 81-73.

– Nidaros plasserte seg klart foran Centrum i årets BLNO, så dette var en solid fjær i hatten for oss, sier Barkvoll, som da trodde at laget lå an til å bli nummer to – og dermed rykke opp.

– Det var ingenting som skulle tilsi annet enn at Centrum ville slå Nidaros, så solid som Centrum hadde fremstått tidligere i turneringen, sier han.

Men så var det nettopp det som skjedde. Nidaros slo Centrum

– De presterte i den avgjørende kampen – for oss – på et lavere nivå enn tidligere i helgen, mener Barkvoll.

LES OGSÅ: Disse gutta kan føre Ullern tilbake til baskettoppen

Dermed var det et faktum at Ullern røk ut på målforskjell, og plassene I BLNO gikk til Centrum og Nidaros.

– Bittert, med tanke på at vi faktisk slo Nidaros. Ganske greit, til og med! sier en engasjert trener, som sier at det ikke var enkelt å motivere slitne spillere og trenere til å mobilisere til den siste kampen søndag, mot Nordberg. Likevel ble det seier, 87-78.

– Det var en kraftanstrengelse av episk format, og beviser den enorme moralen i Ullern, sier Barkvoll.

Et lite håp fremdeles

Selv om de BLNO-plassene gikk til Centrum og Nidaros, er det likevel en liten mulighet for at Ullern vil få tilbud om plass, ifølge treneren.

– Ifølge informasjon fra Nidaros har de pr. i dag hverken økonomi eller spillermateriale nok til å delta i BLNO neste sesong, så mye kan tyde på at de likevel ikke vil delta.Hvis de avslår, vil tilbudet automatisk gå til Ullern, sier han.

Han håper derfor Ullern fortsetter arbeidet med å få på plass BLNO-deltagelse, helt frem til ting faktisk er avklart. Nidaros har frem til 1. mai med å ha svaret klart. Barkvoll håper imidlertid at Nidaros gir sitt svar i god tid før 1. mai, slik at Ullern kan eventuelt kan få tid til å forberede seg.

Slik endte kvalifiseringsserien til BLNO:

1 Centrum Tigers (BLNO) 3 - 1
2 Nidaros Jets (BLNO) 3 - 1
3 Ullern (1M ØST) 3 - 1
4 Nordberg (1M ØST) 1 - 3
5 Griffen (1M NORD) 0 - 4

LES OGSÅ: Disse gutta kan føre Ullern tilbake til baskettoppen

Gerd brakk begge armene rett utenfor sykehjemmet

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...