ANNONSE
Annonse

Millioner til HTK – hundretusener til Heming

Slik skal det se ut, Holmenkollen Tennisklubbs kommende anlegg på Midtstuen. Nå har idrettsbyråden gitt 15 millioner kroner til anlegget.

Det jubles både i Holmenkollen TK og i Heming Tennis etter at de nå får midler til anlegg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2017 kl 09:23

ANNONSE
Annonse

MIDTSTUEN: Det skal ifølge Dagsavisen «klaskes tennis» med kommunale millioner i årene fremover. (Døde ikke det uttrykket ut en gang tidlig på 80-tallet, redaksjonen i Dagsavisen? red.anm.)

Dette er gode nyheter for både Holmenkollen Tennisklubb og Heming Tennis. Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen var nylig på besøk på Midtstuen med nyheten om 15 millioner kroner til det kommende tennisanlegget. Tennisklubben skal som kjent flytte fra Gressbanen og Bjørnveien til Bautatomten på Midtstuen. Der skal det bli et anlegg med seks baner utendørs og like mange baner innendørs.

Anlegget skal koste mellom 130 og 140 millioner kroner og finansieres blant annet av salget av tennisanlegget i Bjørnveien.
– Dette er en gave til Norge, til Oslo og til Vestre Aker bydel, sier klubbens leder, Bjørne Byhring til Dagsavisen.

Padelbaner på Heming

I kjølvannet av den økende andelen tennisspillere, vokser padelsporten seg større. Padeltennis er en sport som ofte spilles innendørs, som arter seg som en miks av tennis og squash, med vegger og nett, tennisballer og racketer laget av hard plast.

Det er i dag få slike baner i Oslo-området. De nærmeste ligger vegg i vegg med Fornebu golfsenter.

Byråden gir 750.000 kroner til Heming Tennis. Heming skal blant annet bygge såkalte padeltennisbaner for pengene, ifølge Dagsavisen.

LES OGSÅ: HTKs drømmeanlegg blir virkelighet

ANNONSE
Annonse