Akersposten
Annonse: Bydel Vestre Aker

Midler til aktiviteter som fremmer bedre psykisk helse

Søk tilskudd til aktiviteter for bedre psykisk helse i Bydel Vestre Aker. Søknadsfrist er 16. oktober 2021.

Bydel Vestre Aker deler ut en halv million kroner til aktiviteter i bydelen som styrker og utløser frivillig innsats rettet mot psykisk helse i lokalsamfunnet. Søknadsfrist er 16. oktober 2021.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Hvem kan søke?

Alle ideelle og frivillige lag, foreninger og organisasjoner som i hovedsak har sine aktiviteter i bydelen kan søke midler. Enkeltpersoner og uformaliserte grupper kan også søke, men da i samråd med en organisasjon eller et av tjenestestedene i Bydel Vestre Aker - for utbetaling og praktisk håndtering av tildelte midler. Tilskudd gis ut i fra en samlet skjønnsmessig vurdering.

Hvilke aktiviteter kan få tilskudd?

Konkrete aktiviteter som utløser frivillig innsats og engasjement knyttet til psykisk helse og som har innbyggere i Bydel Vestre Aker som målgruppe.

Vi prioriterer følgende aktiviteter/tiltak:

*Aktiviteter/ tiltak som bidrar til å skape bedre psykisk helse hos innbyggerne. Aktiviteter/ tiltak rettet mot barn, unge, eldre og innbyggere med minoritetsbakgrunn.

  • Aktiviteter/ tiltak der frivillige organisasjoner samarbeider på tvers av organisasjoner, eller med bydelens tjenestesteder.
  • Aktiviteter/ tiltak som er gratis å delta i.

Det gis ikke støtte til ordinær drift, aktiviteter med et kommersielt formål, aktiviteter som ikke primært engasjerer bydelens beboere, eller arrangementer/tiltak som allerede er gjennomført.

Kriterier for å søke

Alle som mottar tilskudd skal ha en åpen, inkluderende og ikke-diskriminerende praksis for sine aktiviteter.

  • Slik søker du

Søknadsskjema finner du her.

Søknadsskjemaet fylles ut og sendes per epost til postmottak@bva.oslo.kommune.no og merkes med «Frivillighetsmidler psykisk helse».

Alle søknader som er kommet inn før fristen 16. oktober vil bli behandlet i Bydelsutvalgets møte 11. november. Utbetaling av tilskudd vil skje fortløpende etter at vedtak om fordeling er fattet.

Mottaker må senest fire uker etter at tiltaket er gjennomført sende inn en enkel rapport om hva som ble gjort, når og hvor aktivitetene ble gjennomført, samt lage et enkelt regnskap og legge ved kopi av kvitteringer. Rapporten med vedlegg sender du til postmottak@bva.oslo.kommune.no.

Mangelfull rapportering, eller hvis tilskuddet ikke brukes slik det er søkt om, vil kunne medføre krav om tilbakebetaling. Dette vil også kunne få konsekvenser for vurdering av framtidige søknader.

Mer informasjon fra Bydel Vestre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...