Akersposten

Mente ikke å ta vinen fra eldre, skadet mann i Linhusveien

IKKE MENINGEN: I Linhusveien ble en eldre mann fratatt vinen, uten at det var meningen. Foto: Fredrik Eckhoff

Hva gjør man når man utilsiktet «stjeler» vin fra en eldre, skadet mann? Da tar man kontakt med lokalavisen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2016 kl 19:22

RØA: To unge gutter i Linhusveien, på vei til trening med poser og treningsbagger, ser en eldre mann som går i bakken. Dette skjer lørdag 5. mars, cirka klokken 19.30.

De løper bort og hjelper han opp. Han blør fra ansiktet og en pose med matvarer er revnet og ligger strødd utover fortauet. De finner frem en annen pose og får matvarene opp i denne. De venter til mannen har kommet noenlunde til hektene, før de går hver sin vei.

Godfølelsen forsvinner

Guttene skynder seg til bussholdeplassen, sikkert med en god følelse etter å ha hjulpet mannen videre. På bussen oppdager den ene gutten at de har fått med seg en av mannens poser i forbifarten. Den inneholder blant annet to flasker vin og avis. Dermed forsvinner godfølelsen.

Det første som slår dem er, at nå tror sikkert en skuffet eldre mann at de har utnyttet situasjonen og tatt vinen fra han. Det kan guttene bedyre ikke er tilfelle. Det var ikke deres hensikt å ødelegge noe som sikkert var planlagt som en hyggelig kveld. De vil gjerne levere tilbake vinen og har forsøkt å spre historien på Facebook, uten resultat.

Kontakt lokalavisen

De forteller altså nå historien gjennom lokalavisen. vidar.bakken@akersposten.no kan formidle kontakt med guttene, om den nevnte mannen eller andre som kjenner til hendelsen vil ta kontakt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...