Akersposten

«Vi er så glad i dere og takknemlige for dere!»

Espen W. Andresen, leder for Vestre Aker Frivillighetssentral på Vinderen, den viktigste koordinatoren for den enorme frivillige innsatsen som legges ned i og rundt frivillighetssentralen. I dette innlegget blir alle de frivillige hedret av en takknemlig bruker og deltaker. Arkivfoto

«Dette er et takkebrev til Vestre Aker Frivillighetssentral – for hvordan de har stått på i varme sommeruker når seniorsentrene holder stengt,» skriver Else-Brit Thorkildsen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2018 kl 15:03

Den flotte varme sommeren startet jo allerede i mai i år. På 17.mai starter frivillighetsentralen på Vinderen med et glass sjampanje og nydelig pyntede bord med lys og blomster. Så blir det koldtbord, kaker kaffe og is. Alt er gjort for at vi skal få en festdag som 17. mai jo er.

Frivillige hjelpere er tryllet frem, og Ola i bunad, og Berit, kona hans, og flere frivillige gjør alt for at vi skal kose oss. Noe vi virkelig gjør. Høytlesing av dikt og fellessanger hører også med på en slik høytidsdagogså!

Ut i juli kom jo ferietiden, for oss om har familier. Seniorsentrene stengte, familier reiste bort, men Frivilligsentralen åpnet sine dører. Det ble torsdagsmiddager med brukere både fra Vinderen og Røa. Til tre retters middag med drikke. Alle de som hadde skrevet seg på listen ble det plass til også. De vet å få utnyttet den plassen de har i Skolegaten. Med et bittelite kjøkken som lager god mat! Vi som trengte transport fikk det, frem og tilbake.

«Her blir det stinn brakke,» smilte Ola, som alltid hengte opp flagget før vi kom. Uken før Espen dro på ferie, hadde han laget sin spesiallagede fiskesuppe som er helt unik!! Med brød og salat og dessert og kaffe.

Så ble det åpen kaffe med Ola og Berit fra kl. 11-14, bortsett fra lørdager. Berit til Ola laget lekre smørbrød og stekte sine berømte vafler som vi kunne sitte og kose oss med. Praten gikk livlig, og det ble nok mange klemmer på Berit!

På middagsarrangementene kommer det jo flerogtredve gjester. Tenk på den bragden det er å ordne alt dette for oss! Ikke minst tenk på varmen som var i sommer. Matllaging, å samle frivillige hjelpere, handling, borddekking, servere, hele arrangementet som de ordner for oss. Ikke minst sjåfører som trofast følger og hjelper opp og ned av bussen og ut og inn med rullator Vi er så glad i dere og takknemlige for dere!

Vestre Aker bydel har jo Vinderen og Røa som er hyggelige seniorsentre, med mange fine tilbud. Interessante, aktuelle foredrag og aktiviteter som vi kan benytte oss av. Frivilligbussen kjører oss dit.

Ja, dette er hyllest til Frivillighetssenralen for en liten del av det de gjør for oss! Hjertelig takk til dere alle. Takk til deg som får det meste i gang - Stor stor takk til deg Espen!!!

Frivillighet – det er nestekjærlighet i full sving!

Jeg har nok alle med meg som deltar i de forskjellige arrangementer, og som sier TAKK!

Else-Brit Thorkildsen

LES OGSÅ: – Vår oppgave er å gjøre det morsomt

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...