ANNONSE
Annonse

«På tide med svømmeanlegg på Skøyen»

HER: I forslaget til områderegulering er det det avmerkede området i illustrasjonen som er tiltenkt som svømmehall/kulturbygg. Et svømmeanlegg vil Carl Oscar Pedersen sikre. Illustrasjon: Plan- og bygningsetaten

Akersposten skrev om den totale mangelen på svømmeanlegg i Oslo vest. Svømmeanlegg vil bydelslederen sikre på Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2018 kl 10:32

ANNONSE
Annonse

Selvsagt må vi få svømmeanlegg i vest, nærmere bestemt på Skøyen.

Bydel Ullern har gjennom de senere år utarbeidet flere planer som inkluderer et svømmeanlegg. Det har stått høyt på dagsorden i våre møter med idretten. Derfor har det vært helt naturlig å foreslå at det innarbeides i områdereguleringen for Skøyen.

Her har vi en stor kommunal tomt innerst i Bestumkilen. Plan- og bygg foreslo opprinnelig at denne «indrefileten» ble tilrettelagt for boliger. Det syntes vi var en svært dårlig ide, og derfor foreslo bydelen i sitt høringssvar til PBE at her måtte det settes av et areal for friluftsliv, svømmeanlegg og idrettshall. Kanskje også en ny skole.
Skøyen er et viktig knutepunkt, og tilgjengeligheten er stor. Derfor må vi ikke la denne unike sjansen gå fra oss.

Byrådet vil om ikke lenge oversende områdereguleringen for Skøyen til behandling i bystyret. Da har flere av oss et ansvar. Nå må Oslo vest få et svømmeanlegg. Og det bør plasseres på Skøyen. Der er tilgjengeligheten god. Der har vi plass!

Carl Oscar Pedersen (H)
Leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern

Les også:

Om kommunale bad i vest: Altfor dårlig

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse