Akersposten Media

Akersposten

«Oslo får vann, men hva får vi?»

"Ja, vi trenger et vannanlegg, men vi burde få noe i gjengjeld for det, som en basketballbane," spør 10-åringen Linus Ramm på Huseby skole.

Jeg mener at vi burde få noe tilbake når Oslo kommune nå tar fra oss «hundejordet». Det skriver 10-åringen Linus Ramm, elev ved Huseby skole.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2020 kl 00:39

Innlegget er publisert med tillatelse fra Linus’ foresatte. Red.

Rett over veien for Huseby skole ligger stedet der det nye vannforsyningsanlegget skal komme. Det vil bli mye bråk og støv for oss skolebarn som leker rett over veien.

For det første er vi barn Norges framtid, og hvis vi kommer skitne og fulle av støv inn etter hvert friminutt synes jeg rett og slett at dere burde ta dere råd til noe som en slags «belønning» for at vi holder ut alt dette bråket.

I tillegg til at det vil bli mye bråk for oss og støv vil det også bli vanskelig å konsentrere seg med all sprengingslyden.

For det tredje mener jeg at dessuten har vi jo allerede mistet et uteområde. Før så pleide skolen å gå på tur i skogen, men så kom den amerikanske ambassaden rett utafor huset mitt.

På Huseby skole har vi en basketballbane, den er det mange som bruker. Vi har en ballbaneliste hvor det står hvem som har de diverse banene og når de har dem. Vi i 5.klasse har basketballbanen 2 ganger hver uke, mens 7.klasse har den fire ganger, og dessuten blir det nesten alltid diskusjoner mellom oss og 7.klasse.

Kanskje dere mener at vi burde løse diskusjonene selv, men det er ikke like enkelt som dere tror, fordi det ender jo bare opp med at ingen av oss får ha banen, og da får jo ingen spille, så hvis det kommer en diskusjon kan jo en av oss bare flytte oss til den andre banen.
Ja, vi trenger et vannanlegg, men vi burde få noe i gjengjeld for det, som en basketballbane.

Linus Ramm, 10 år
Huseby skole

LES OGSÅ: Voldsomme protester på infomøtet om vannbehandlingsanlegget

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...