Akersposten

DEBATT: "Hva mener byrådet med sin argumentasjon for blokker ved Mærradalen?"

10 ETASJER: Lars Asbjørn Hanssen viser området i Aslakveien, hvor flere blokker på opp til ti etasjer er foreslått av byrådet. Foto: Vidar Bakken

Leder av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker, Lars Asbjørn Hanssen (H) er forundret over byrådets argumentasjon før høyblokkene ved Mærradalen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2016 kl 15:17

Plan- og bygningsetatens begrunnelse for å velge alternativ 2 i Aslakveien bruker Byråden for å velge sitt eget alternativ 1. Mener hun at uansett hva du velger så passer PBE sin begrunnelse? En noe besynderlig form for begrunnelse. Hvorfor kom da ikke PBE frem til samme konklusjon som Byråden? Her overkjøres suverent faglige etater.

Les om: Høyblokker langs Mærradalen

Ellers er det bare å konstatere at MDG ikke leser sitt eget program, eller så er det for bruk kun ved valg og gjelder ikke i selve valgperioden. Ingen av de begrunnede spørsmål fra Akerspostens journalist er besvart. At dette er i tråd med partiets demokratiske og grønne profil, er umulig å skjønne.

Les MDG-byråd Hanna Marcussens svar på Akerspostens spørsmål her

Morten Johansen spør på Akerspostens facebook-side om trafikk: "Infrastrukturen ser de aldri som et problem med utbygging! Her kommer ikke bare økt trafikk fra Aslakveien ut i Sørkedalsveien, men også fra flere hundre nye boenheter fra utbyggingen foran FO-bygget rett ut i krysset Sørkedalsveien/Gamle Hovsetervei. Med den planlagte fortetting/utbygging ved Smestad skal det bli livlig nedover til krysset Holmenkollveien/Sørkedalsveien og i selve Smestadkrysset."

Som om ikke det er mer enn nok: Så kommer trafikken fra utbyggingen på Fossum!! Her kommer en liten by på 2500 enheter. Hva er svaret til dette Byrådet? De bygger sykkelveier! Helst der folk bor. De trenger da ikke plass rundt husene sine!

Dette er monomaniens enøyde logikk. Det blir det dårlig politikk av.

Lars Asbjørn Hanssen (H)
leder av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker

Flere meninger på Akersposten.no:

Carl Oscar Pedersen: "Vi utfordrer næringslivet"

Vidar Bakken: "NRK brennemerker Montebello

Vidar Bakken: "Blokker for enhver pris?"

Les også:

Sykkelvei vil kutte i 38 eiendommer

Hvorfor kaste bort flere hundre millioner?

Går imot dyr sykkelvei

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...