ANNONSE
Annonse

DEBATT: "Dette er elevenes arbeidsmiljø"

SKYGGE: Camilla Wilhelmsen (Frp) mener et seks etasjes bygg der det blå bygget ligger i dag, tidligere Hovseter fritidsklubb, vil skape for mye skygge over skolegården til Hovseter skole. Foto: Fredrik Eckhoff

Camilla Wilhelmsen (Frp) er forbauset over at Ap, SV og MDG går inn for bygging ved Hovseter skoles skolegård.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2016 kl 11:20

ANNONSE
Annonse

HOVSETER: Kommentar vedr. forslag til utbygging Hovseterveien 70-72:

Vi skal bidra til raskere boligbygging, men vi skal også se hver eneste sak for seg for å sikre oss at alle steder i Oslo er gode for menneskene som bor der og for de som bruker området til daglig. Dersom denne blokken blir bygget, så vil den skyggelegge store deler av torget på Hovseter som også er skolegården til elevene ved Hovseter ungdomsskole.

Det kan vi ikke akseptere, dette er elevenes arbeidsmiljø. De har krav på at skolegården har tilfredsstillende solforhold slik at elevene får påfyll med lys og sol mellom arbeidsøktene. Jeg er forbauset over at MDG, Ap og SV har gått inn for bygging, dette gjelder arbeidsmiljøet til 630 elever. Og jeg er forbauset over at AP og MDG etter at saken er blitt så godt opplyst, fremdeles går inn for bygging. (SV er ikke i byutviklingskomiteen, men de er jo representert i byrådet).

Camilla Wilhelmsen (Frp)
Nestleder i byutviklingskomiteen i rådhuset.

ANNONSE
Annonse