Akersposten

Men er dette riktig da?

AKTUELL?: Neppe etter at bystyret sa nei til prosjektet i 2017. Skjermdump

Solon Eiendom markedsfører et byggeprosjekt som det er all grunn til å tro bør fjernes fra nettsiden.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2018 kl 21:15

ABBEDIENGEN: Lesere har henvendt seg til Akersposten og vist til Solons markedsføring av et byggeprosjekt i Harbitzalleen/Abbediengen.

- Er dette riktig da? Ble ikke prosjektet stoppet? er spørsmålene.

Avslått

Akersposten sjekket Solons nettside og der står prosjektet oppført under "kommende prosjekter", hvor det blant annet står: "jobber vi i Solon Eiendom med å få til et prosjekt bestående av 110 leiligheter i Harbitzalleen/Abbediengen (Skøyen)".

Det har ikke falt i god jord i nabolaget, blant dem som har fulgt behandlingen i Plan- og bygningsetaten og senere i byrådet og bystyret.

Akersposten kan informere om at Plan- og bygningsetaten avslo å fremme Solon Eiendoms planforslag fordi det er i strid med gjeldende kommuneplan. Saken ble så fremmet for byråd og bystyret. Et enstemmig bystyre sluttet seg til PBEs vurdering og avslo planforslaget i september 2017. Dermed er saken så langt avsluttet og så vidt vites har det ikke skjedd endringer i saken.

Les også: 2016: Vil bygge 8 etasjers blokker i "vernet" område på Abbediengen

Mangler svar

De eneste som kan svare på om hvorfor byggeprosjektet fremdeles er aktuelt på Solons nettside er selskapet selv. Akersposten har spurt Solon Eiendom om følgende:

"Vi har fått henvendelser fra flere personer i området Abbediengen som ser på Solon Eiendoms nettside at selskapet «jobber med å få til et prosjekt bestående av 110 leiligheter i Harbitzalleen/Abbediengen (Skøyen).
Mitt spørsmål er om hva som er årsaken til at dette fremdeles er aktuelt etter at PBE, byråd og bystyre har avslått å fremme reguleringsforslaget for mer enn et år siden."

Solon Eiendom har ikke svart på forespørselen.

Les også:

Fortetting: Frontene er klare

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...