Akersposten

MC-ulykke, bil krasjet i stolpe, bil mot sykkel

En motorsyklist ble skadd da han traff en parkert bil i Holmenkollveien cirka klokken 15 søndag. Lørdag morgen traff en bilist en stolpe på Røa, og tidligere i uken krasjet en bil og en syklist i Aslakveien, også det på Røa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2016 kl 18:29

HOLMENKOLLVEIEN: "Trafikkulykke – MC-fører involvert. Ukjent skadeomfang. Nødetatene underveis." Denne meldingen twitret Operasjonssentralen ved Oslo politikammer søndag like etter klokken 15.

Noen minutter senere kom ny melding, at føreren av motorsykkelen er bevisst, men har vondt i en fot. "Blir ivaretatt av helsepersonell på stedet," melder politiet, som så kunne opplyse om at motorsyklisten hadde truffet en parkert bil i Holmenkollveien– i forbindelse med at en annen bil kom imot.

Den skadde ble kjørt til legevakt for videre undersøkelse.

Beruset bilist?

Lørdag morgen måtte politiet rykke ut til Røa, der en bilist hadde kjørt bilen inn i en stolpe. "Fører fremstår som beruset, kjørt sykehus av ambulanse. Viking har berget bilen, vi åpner sak," meldte politiet.

Bil traff sykkel

Tidligere i uken, tirsdag kveld, like før kl 22, var det en kollisjon mellom bil og sykkel i Aslakveien på Røa.

"Syklisten har mindre personskader. Ikke meldt om skader på fører av bil," meldte politiet.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Mener disse boligene aldri skulle vært bygget

Byantikvaren vil sette Kirkenær-huset på Gul liste

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...