Akersposten

Mange vil sette navn på skolen

ENTUSIASME: Ingrid Nyhus (H) er glad for navnengasjementet og lanserer en utvidet navnkonkurranse hvor leserne skal bestemme navnet på skolen. Foto: Vidar Bakken

Engasjementet er stort. Navnforslag til den nye skolen renner inn på Facebook og på mail.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2016 kl 08:37

GRESSBANEN: Det er liten tvil om at folk i bydelen er interessert i hva den nye skolen skal hete, og kreativiteten er stor. Og vi har bare så vidt begynt.

Utvidet konkurranse

– Det er veldig morsomt. Her er det allerede mange flotte forslag. Vi skal lytte til folket og har bestemt oss for å lage en utvidet konkurranse. Vi skal lage et finaleheat til slutt, med det vi mener er de beste forslagene. Det gjør at vi må ha alle forslag på bordet før 21. april i stedet for 1. mai. De beste forslagene vil så bli presentert i akersposten.no, hvor alle kan være med å stemme frem det som skal bli navnet på skolen, sier Ingrid Nyhus (H), som i går lanserte navnkonkurranse på vegne av bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker.

Her er de foreløpige forslagene:

Temaet bjørn, i og med adresse i Bjørnveien, har resultert i forslagene Bjørnelabben skole, Bjørnehiet skole og Bjørnen skole.

Flere vil at den skal hete Gressbanen skole med sin umiddelbare nærhet til nettopp Gressbanen. Områdeforslaget Vestre Holmen skole er med. Det samme er Holmen skole.

Holmendammen skole
har også med nærhet å gjøre. Med sin beliggenhet kommer også forslagene Løkkaskogen skole, Gressløkka skole og Løkka skole.

Ready skole er et forslag. Med sin umiddelbare nærhet av Holmenkollen Tennisklubb og foten av Holmenkollen er Holmenkollen skole et alternativ.

Hva med et historisk betinget navn – Krag skole? Forslagsstiller peker på veier i nærheten Krags vei, Krags terrasse og Kragskogen oppkalt etter veidirektør og friluftsmannen Hans Hagerup Krag, som blant annet hadde ansvar for veiene til Holmenkollen og Voksenkollen. Han var også med å etablere Den Norske Turistforening i 1868.

Det har også kommet inn forslag på Sønsteby skole, for å hedre motstandsmannen Gunnar Sønsteby, som bodde i bydelen.

Det er bare å sende inn forslag til postmottak@bva.oslo.kommune.no eller tips@akersposten.no eller på vår Facebook-side.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Høyhus skal femdoble folketallet på sentrale Skøyen

Mener disse husene aldri skulle vært tillatt

Byantikvaren vil sette Kirkenær-huset på Gul liste

– Vips, så var sykkelen borte!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...