Akersposten

– Man blir selvsagt veldig gira!

Dan-Robin Hansen (46) var en av de heldige som fikk mulighet til å kjøpe årskort i Lysakerelva. Siden da har han fått sin første laks – og han vil ha mye mer.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.07.2020 kl 15:02

LYSAKERELVA: – Jeg har vært ti dager i elva siden jeg fikk fiskekortet. Jeg jobber like ved elva så jeg har gode muligheter både i lunsjen og rett etter jobb, sier den ivrige mannen fra Alta, men som er bosatt i Ski.

Etter fiskesesongen startet har Hansen observert mye aktivitet og fisk som vaker i elva.

– De er aktive, og siden jeg startet å fiske, har jeg fått to laks så langt i år. Én på 1,5 kilo og én på tre kilo. Det er første gang jeg fisker i Lysakerelva på 15 år, men det er også første gang jeg får laks. Da blir man selvsagt veldig gira, sier Hansen og forteller om årets mål med fiskingen.

– Målet mitt er å fiske så mye som mulig. Det å få fisk er en bonus i seg selv, men bare å komme seg ut for å få ladet batteriene, er veldig deilig, sier Hansen.

– Hva er det beste med laksefiske?

– Det er en fantastisk opplevelse å få laks, det er en sprek fisk man får på kroken. Å få en laks er en god opplevelse, og ikke minst er den en god matfisk.

– Har du tips til de hjemme som vil prøve seg på laksefiske?

– Ja, først og fremst er det viktig at man har fiskekort. Men mitt beste tips er det å komme seg ut å fiske. Er man bare hjemme, er man garantert at man ikke får noe. Det er mange fiskemuligheter i området, blant annet Akerselva.

Følg Akersposten på Facebook

Dan-Robin Hansen syns laksefiske i Lysakerelva er toppen av lykke. Fangst er det også blitt! Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...