Akersposten

– Målet mitt er å spille for Liverpool

14-åringen Jakob Francke fra Ullern blir inspirert av å være på Equinors talentleier.

Godnyheten for Ullern-gutten kom brått på. Allerede dagen før leiren fikk han beskjed om å møte opp, ettersom en annen spiller meldte frafall.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2020 kl 18:09

ULLERN/PORSGRUNN: Ullern-spilleren Jacob Francke (14) ble tatt ut på årets Equinor Talentleir i Porsgrunn.

– Jeg ble veldig glad, og det overrasket meg veldig. Det kom brått på, sier midtstoppertalentet.

Equinor Talentleir er en leir som tar inn de spillerne som anses til å være Norges største talenter i sin årsklasse. Leiren var fra 8.-12. august og inneholdt tre dager med trening og to dager med kamper.

– Hvordan opplevde du leiren og egen prestasjon?

– Det var veldig bra og lærerikt. Leiren har skapt nye vennskap, og jeg kommer opp på et veldig bra nivå fotballmessig. Jeg er veldig fornøyd med kampene og med min egen prestasjon. Vi vant 5-0 første kamp og spilte uavgjort den andre kampen, forteller talentet fra Ullern.

Leiren har blitt et referansepunkt

– Nå fikk jeg se hvor nivået ligger på folk, og det viser til hvor god jeg må være for å oppnå målene mine, sier unggutten og forteller at han håper på flere uttak.

Med målrettet trening er Francke tydelig på hva han vil i fremtiden.

– Jeg trener fem ganger i uken med både gutter 2006 og juniorlaget. Målet mitt er å spille for Liverpool! sier han bestemt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...