Akersposten

Må stenge både Granfoss- og Smestadtunnelen

STENGES HELT: I helgen 20.-22. mai vil det være helt stengt i begge retninger i Granfosstunnelen, og trafikken må kjøres om Lilleaker. Også Smestadtunnelen er helt stengt i helgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Både Smestadtunnelen og Granfosstunnelen vil være stengt fra fredag klokken 20 til søndag klokken 18. Brukere av Smestadtunnelen går imidlertid bedre tider i møte etter denne helgen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

SMESTAD/LILLEAKER: Smestadtunnelen og Granfosstunnelen vil være stengt helgen 20.-22. mai. Stengingen skjer i forbindelse med forberedelse til gjenåpning av Smestadtunnelen, melder Statens Vegvesen.

Siste forberedelse før åpning i begge retninger

Før Smestadtunnelen gjenåpnes for tofelts trafikk i begge retninger, må det blant annet asfalteres og merkes opp på nytt.

– Det er ganske mye som må gjøres før vi er klare, opplyser byggeleder Linn Kulberg Knutsen. – Vi jobber også med midtdelerne ved tunnelutløpene, samtidig som signalanlegg, lys, nødtelefoner og kameraer vil bli testet. Dette kan vi kun gjøre med stengt tunnel.

Fire år med redusert kapasitet

Tunneloppgraderingen vil pågå fram til 2020, men belastningen for trafikantene vil bli tyngst i 2016 og 2017. Da foregår det arbeider i Smestadtunnelen, Granfosstunnelen og Brynstunnelen, og kapasiteten på Ring reduseres med mer enn 50%.

Slik foregår stengingene:

- Ring 3 stenges i begge retninger mellom Gaustad og Smestad fredag 20. mai kl. 20.00 til søndag 22. mai kl. 18.00. Omkjøring via Majorstua/Sørkedalsveien.

- Granfosstunnelen er stengt i samme periode.

- Omkjøring vil bli skiltet.

- Fra søndag 22. mai kl. 18.00 er det normal trafikk med to kjørefelt i hver retning gjennom Smestadtunnelen.

LES OGSÅ:

Høyre: – Røatunnelen har hovedprioritet

Han bygger "nye" Lilleaker

Lanserer idé om egen pil til høyre i Smestadkrysset

– Røatunnel trolig ute av Oslopakke 3

– Jeg skal ikke ut i skogen med en gutt!

De gir blanke i russeknutene og ruller heller med foreldrene

Slik slår du et slag for Røarevyen 2016

10-etasjers blokker langs Mærradalen

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...