Akersposten

– Må jobbe hardt!

Felix Horn Myhre (21) møtte mye motgang de første par sesongene i Vålerenga. Han var også utleid en periode til Bodø Glimt. Nå får han stadig mer spilletid under ny trener, Dag-Eilev Fagermo. Foto: Morten Mitchell Larød

Det er tre og et halvt år siden Ullern-gutten signerte for Vålerenga. Nå ser det ut til at Felix (21) er i ferd med å blomstre på banen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ULLERN: Da den unge midtbanespilleren ble Vålerenga-spiller, var han ikke en gang fylt 18 år, og starten i Oslos beste klubb ble da heller ikke den beste. Skader og langvarig sykdom skapte problemer, men han har vært tålmodig og ventet på sine sjanser.

Den tidligere Ullern-spilleren tar stadig steg og får nå mer spilletid på et Vålerenga-lag som har hatt en av de beste sesongstartene på flere år.

– Sesongen har gått veldig bra så langt. Jeg tror egentlig det er en av de beste sesongstartene vi har hatt på mange år, sier Myhre, som mener laget nå er i rute. Sist lørdag slo de Sandefjord 2-1 hjemme på Intility Arena, riktignok etter at de lå under til det bare var snaut 10 minutter igjen å spille.

Etter halvspilt 2020-sesong har Vålerenga 26 poeng og ligger på femteplass, men med kun ett og to poeng opp til Rosenborg og Odd. Den slepne midtbanespilleren har i år fått mer tillit, etter at laget fikk ny trener i Dag-Eilev Fagermo.

–Jeg har spilt en del, men i litt forskjellige posisjoner, så jeg har ikke så mye kontinuitet. Prestasjonen går litt opp og ned, men jeg jobber med spesifikke ting, sier Horn Myhre, som i kampen mot Sandefjord spilte 70 minutter. Mot Start uken før spilte han hele kampen.

Klare personlige mål

– Jeg håper på å få spille meg til en fast plass på laget, men jeg må jobbe hardt og ta med erfaringene jeg får. Forhåpentligvis etter hvert tar jeg de stegene som må til for å bli god nok, sier Myhre, som har et mål om rett og slett å bli så god som mulig.

Til helgen reiser de blåkledde til Haugesund for å kjempe om tre nye poeng. Dette ser ikke Ullern-gutten på som noen enkel oppgave.

– Jeg tror det blir jevnt og tøft. Det blir ikke noe lett kamp i det hele tatt. De biter godt fra seg. De er skumle på kontringer og ligger godt samlet. Vi må fortsette å spille vårt spill, og vi må klare å bryte dem ned. Vi er oppmerksom på hva de er gode på. Andreballer må vinnes, kontringer hindres, og det er vi som må skape sjansene, sier han.

LES OGSÅ: Magnus drømmer om å spille mot Martin Ødegaard

Derfor valgte Ullern-gutten (16) en skole langt unna

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...