ANNONSE
Annonse
Akersposten

Lysejordet-treet fortsetter å glede

Så glade var barna i barnehagen som mandag overraskende arvet det mye omtalte juletreet fra Lysejordet skole. Foto: Lysejordet skole

– Vårt juletre fortsetter å glede barn, sier Lysejordet-rektor Ellen Bergsland.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2017 kl 12:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LYSEJORDET: Da noen sagde ned Lysejordet skole – for femte året på rad – denne helgen, satt skolen igjen med et nesten like høyt juletre som de ikke ønsket å sette opp igjen. De velger i stedet å vente til alle elevene og lærerne skal gå rundt treet rett før jul med å sette opp noe nytt i skolegården.

– Åja, Lysejordet-elevene skal gå rundt juletre før jul, bekrefter rektor Bergsland overfor Akersposten, som skrev om vandalismen mot juletreet søndag formiddag.

(Saken fortsetter under bildet.)

Mandag ettermiddag fikk barna i en Vestre Aker-barnehage et supert juletre.

Gleder videre

Mandag satt det altså med et rundt fire meter høyt juletre på Lysejordet skole. De fant raskt en løsning: De kunne gi det bort!

– Vårt juletre fortsetter å glede barn. Det er jeg glad for, sier Bergsland. Skolen tok nemlig kontakt med en barnehage i Bydel Vestre Aker, som veldig gjerne ønsket seg et stort juletre. Det tok ikke lang tid før skolens vaktmester hadde treet på hengeren. Litt senere var treet på plass i barnehagen, til barnas store jubel, som vi kan se på bildene.

Glade for gaven

En ansatt i barnehagen sier til Akersposten at de er veldig glade for den store gaven.

– Nå må vi bare finne en juletrefot som er stor nok, sier hun til Akersposten.

LES OGSÅ: Vandaler ødela for 550 elever

– Skal ikke få ødelegge adventstiden

Følg Akersposten.no på Facebook