Akersposten

Lysejordet-treet fortsetter å glede

Så glade var barna i barnehagen som mandag overraskende arvet det mye omtalte juletreet fra Lysejordet skole. Foto: Lysejordet skole

– Vårt juletre fortsetter å glede barn, sier Lysejordet-rektor Ellen Bergsland.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2017 kl 12:21

LYSEJORDET: Da noen sagde ned Lysejordet skole – for femte året på rad – denne helgen, satt skolen igjen med et nesten like høyt juletre som de ikke ønsket å sette opp igjen. De velger i stedet å vente til alle elevene og lærerne skal gå rundt treet rett før jul med å sette opp noe nytt i skolegården.

– Åja, Lysejordet-elevene skal gå rundt juletre før jul, bekrefter rektor Bergsland overfor Akersposten, som skrev om vandalismen mot juletreet søndag formiddag.

(Saken fortsetter under bildet.)

Mandag ettermiddag fikk barna i en Vestre Aker-barnehage et supert juletre.

Gleder videre

Mandag satt det altså med et rundt fire meter høyt juletre på Lysejordet skole. De fant raskt en løsning: De kunne gi det bort!

– Vårt juletre fortsetter å glede barn. Det er jeg glad for, sier Bergsland. Skolen tok nemlig kontakt med en barnehage i Bydel Vestre Aker, som veldig gjerne ønsket seg et stort juletre. Det tok ikke lang tid før skolens vaktmester hadde treet på hengeren. Litt senere var treet på plass i barnehagen, til barnas store jubel, som vi kan se på bildene.

Glade for gaven

En ansatt i barnehagen sier til Akersposten at de er veldig glade for den store gaven.

– Nå må vi bare finne en juletrefot som er stor nok, sier hun til Akersposten.

LES OGSÅ: Vandaler ødela for 550 elever

– Skal ikke få ødelegge adventstiden

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...