Akersposten

Lykkelig slutt etter strabasiøs natt

Endelig var Taco hjemme igjen, etter garantert å ha tilbakelagt en mengde kilometre på egenhånd mandag. Foto: Privat

Hele kvelden og deler av natten gikk til å søke etter Taco – men hun bestemte selv når hun ville hjem.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2018 kl 14:31

HOVSETER: Taco er en nylig omplassert husky tispe på 10 år, som i 16-tiden mandag valgte å ta seg en tur på egenhånd.

Ettersom hun ikke er så veldig kjent i området, var det mange som lurte på om hun ville klare å finne veien hjem igjen, etter at hun ble observert i full fart en rekke steder, blant annet på Voksen, ved Bogstad camping, og helt oppe ved Voksenlia stasjon.

Eier, venner og kjente, i tillegg til flere fra foreningen Rømlingen, var ute og lette, og til tross for flere forsøk, lot ikke Taco seg overtale til å bli med noen.

Først en god stund etter midnatt snudde lykken seg plutselig for eier Wibecke Rønseth, som tidligere på kvelden hadde sagt til Akersposten at hun håpet at Taco ville bli enklere å få tak når hun ble sliten.

På Facebook var dette meldingen i ett-tiden natt til tirsdag:

«Taco har kommet hjem! Helt av seg selv stod hun plutselig utenfor blokken og ulte. Hun ville veldig gjerne inn og legge seg! Sliten og lykkelig eier kan endelig sove, etter mange timer med leting.

Tusen takk til alle som har lett, delt ut lapper, ringt inn observasjoner og støttet oss nå som vi trengte det.»

Det var Kjersti Storrøsten som skrev dette, og i meldingen melder hun om Lupus, schäfertispen som har vært dypt savnet fra sitt hjem i Lillevannsveien siden torsdag kveld i forrige uke:

«Ps: Jakten på Lupus fortsetter selv om Taco har kommet hjem. Dere har vært fantastiske mot oss, og vi vil gjengjelde omsorgen!»

LES OGSÅ: – Det er veldig trist hvis hun ikke kommer tilbake

– Toget går nå for Røa

Imponert over helsepersonell etter uhell på ski

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...