Akersposten

Lykke, lek og litt til!

Lilleaker Folkets Hus. Arkivfoto

Det loves en livlig kveld på Lilleaker Folkets Hus onsdag kveld!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2019 kl 13:54

LILLEAKER: Lilleaker Folkets Hus har en lang historie. Huset sto ferdig i 1904 og var bygget som et forsamlingssted for arbeiderne på Lilleaker. Selv om tidene har forandret seg mye siden den gang, og arbeidersamfunnet Lilleaker for lengst er en saga blott, så jobber iherdige ildsjeler med å holde liv i det ærverdige huset.

Og 27. mars blir det absolutt liv med en kulturkveld på Lilleaker Folkets hus. Programmet består av «Lykke, lek og litt til» - en nostalgisk reise fra barndommens Lilleaker av Harry Rensvold. 
Ole Grønskar presenterer og leser fra boka om barndommens Lilleaker. Om lykken, leken og ganske mye om litt fra et barndommens Lilleaker som var.

Videre blir det en «En tidsreise i arbeiderlyrikk» ved
 Anne Marit Godal og med musikalsk følge av Frank Havrøy
. Poesi er i seg selv politisk fordi poesien forsøker å å skildre verden i et språk som ikke er maktas språk. Vi lever i skumle tider og vi trenger andre måter å se hverandre på enn det politikere, byråkrater og massemedia tilbyr oss.

Anne Marit Godal og Frank Havrøy tar tilhørerne med på en litterær reise med tekster og musikk som dveler ved en av kjernesakene for arbeiderbevegelsen, historisk og med dikt skrevet etter Utøya, nemlig kampen mot nasjonalismen. «Det var ikke et angrep på de som går hatets vei, men på de som gikk hånd i hånd på kjærlighetsstien. (Holmås)

Arrangementet på Folkets Hus 27. mars begynner kl 18.00. Enkel bevertning og inngang kr. 50.-

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...