Akersposten

Lupus er funnet død

Lupus har vært savnet i flere dager. Nå er hun funnet død. Foto: Privat

Schäfertispen Lupus forsvant torsdag 18. januar fra hjemmet i Voksenlia. Tirsdag ble hun funnet død.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2018 kl 09:42

VOKSENLIA: Fra torsdag kveld i 19-tiden har den seks år gamle schäfertispen Lupus vært borte og dypt savnet både av eieren, Per Grønneberg, og flere andre som har hatt en godt forhold til den menneskekjære hunden.

– Lupus er min store kjærlighet. Det er veldig trist hvis hun ikke kommer tilbake, sa Grønneberg til Akersposten i helgen.

Mange har vært ute og lett etter Lupus de siste dagene, også en rekke engasjerte hundevenner i foreningen Rømlingen.

Tirsdag kom den triste meldingen om at Lupus er funnet død.

Petter Bakken, god venn av Lupus og leieboer hos Grønneberg, skrev denne meldingen:

«Ikke alle eventyr ender godt. Jeg vil først å fremst takke alle for innsatsen som er lagt ned for å finne henne de siste fem dagene. Vi fikk rundt 17-tiden i dag en melding om at Lupus har blitt funnet død under et tre i marka og blir hentet ut i løpet av kvelden. Hun var en flott hund og vi er selvfølgelig veldig triste over utfallet. Ildsjelene som er ute for øyeblikket kan dra hjem.»

Eier Per Grønneberg sier til Akersposten at han setter pris på all hjelpen han har fått. Han forteller at Lupus ble funnet ganske langt inne i skogen, under et tre.

– Han som fant henne, har en hund som snuste seg frem til der hun lå. Ellers hadde hun kanskje aldri blitt funnet. Der hadde hun lagt seg under et grantre. Det var ikke noen synlige tegn til skader. Jeg tror hun kan ha fått et slags illebefinnende, kanskje det var hjertet, sier Grønneberg.

LES OGSÅ: Taco kom hjem igjen

På jakt etter 100 leiligheter – men her må alle beboere flytte ut

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...