ANNONSE
Annonse

Lupus er funnet død

Lupus har vært savnet i flere dager. Nå er hun funnet død. Foto: Privat

Schäfertispen Lupus forsvant torsdag 18. januar fra hjemmet i Voksenlia. Tirsdag ble hun funnet død.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2018 kl 09:42

ANNONSE
Annonse

VOKSENLIA: Fra torsdag kveld i 19-tiden har den seks år gamle schäfertispen Lupus vært borte og dypt savnet både av eieren, Per Grønneberg, og flere andre som har hatt en godt forhold til den menneskekjære hunden.

– Lupus er min store kjærlighet. Det er veldig trist hvis hun ikke kommer tilbake, sa Grønneberg til Akersposten i helgen.

Mange har vært ute og lett etter Lupus de siste dagene, også en rekke engasjerte hundevenner i foreningen Rømlingen.

Tirsdag kom den triste meldingen om at Lupus er funnet død.

Petter Bakken, god venn av Lupus og leieboer hos Grønneberg, skrev denne meldingen:

«Ikke alle eventyr ender godt. Jeg vil først å fremst takke alle for innsatsen som er lagt ned for å finne henne de siste fem dagene. Vi fikk rundt 17-tiden i dag en melding om at Lupus har blitt funnet død under et tre i marka og blir hentet ut i løpet av kvelden. Hun var en flott hund og vi er selvfølgelig veldig triste over utfallet. Ildsjelene som er ute for øyeblikket kan dra hjem.»

Eier Per Grønneberg sier til Akersposten at han setter pris på all hjelpen han har fått. Han forteller at Lupus ble funnet ganske langt inne i skogen, under et tre.

– Han som fant henne, har en hund som snuste seg frem til der hun lå. Ellers hadde hun kanskje aldri blitt funnet. Der hadde hun lagt seg under et grantre. Det var ikke noen synlige tegn til skader. Jeg tror hun kan ha fått et slags illebefinnende, kanskje det var hjertet, sier Grønneberg.

LES OGSÅ: Taco kom hjem igjen

På jakt etter 100 leiligheter – men her må alle beboere flytte ut

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse