Akersposten

Lite trengsel på T-banen søndag

PÅ TUR: Denne helgen ble det fottur i nærområdet for mange. Her fra Bestumkilen søndag ettermiddag. Foto: Vidar Bakken

Oslofolket ser ut til å ha fulgt oppfordringen fra Ruter om å unngå offentlig transport denne helgen og heller ta en tur i nærområdet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2021 kl 10:37

OSLO: Det har vært en rolig dag for kollektivselskapet Ruter, til tross for fint vær og skiføre i marka. Folk var flinke søndag til å unngå å bruke kollektivtransport, ifølge kommunikasjonssjef i Ruter, Øystein Dahl Jonhansen.

– Folk har hørt på vår oppfordring om å unngå å bruke kollektivtransport hvis de skal til marka. Det er vi veldig glade for, sier han.

Ifølge Johansen gikk lørdag også greit, med unntak av noen utfordringer på T-bane linje 1, Frognerseteren.

Det førte til at de også valgte å stenge Midstuen T-banestasjon fra klokken 9.00 søndag, i frykt for at flere skulle reise med linje 1 for å ake i Korketrekkeren.

– Det vurderes kontinuerlig når stasjonen kan åpnes igjen, sier Johansen.

(©NTB)

Akersposten kunne konstatere at området langs Bestumkilen ble mye brukt denne helgen i det flotte vinterværet. I motsetning til utenfor Storøya på Fornebu er det ikke islagt i selve Bestumkilen, så skøytefolket må litt lenger ut. Uansett, det er ingen garanti for at isen er trygg, selv om flere beveger seg ut på denne.

Fortsatt er det mulig å parkere ved Maxbo i helgene utenom forretningens åpningstid. Det er det fremdeles mange som benytter seg av i disse tider, hvor offentlig kommunikasjon ikke er å foretrekke.

ISLAGT: Skøytefolk eller spaserende må lenger ut for å få fast is under bena. Her fra Storøya på Fornebu. Foto: Vidar Bakken

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...