Akersposten

Like ille to år etter

ANSIKT MOT SKØYEN: Slik har det vært i mange år, nedslitt og tagget. Nå skal ny leietaker rydde opp. Foto: Vidar Bakken

For nøyaktig to år siden tok Akersposten (tidl. Ullern Avis) opp saken om hvorfor søppel og de stygge grafittiveggene ut mot E18 ikke ble fjernet. Bymiljøetaten skulle gjøre noe med saken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2016 kl 10:11

SJØLYST: I mange år reagerte folk som passerte båtopplaget i Bestumkilen. Akersposten dokumenterte med bilder og skrev blant annet for to år siden:

"Flere steder langs gjerdet til båtopplaget er det en del søppel, men verst er det på baksiden av Karenslyst Servicesenter ved innkjørselen til båtopplaget. Bygget som mangler vedlikehold er tagget ned og søppelet flyter rundt. Mange har reagert på dette med innsikt fra veien. Dette er også det første som vil møte turister som leier seg inn med bobiler på området."

VERRE FØR: I saken for to år siden, kunne Akersposten vise hvor forsøplet området var. Det er bedre i dag. Foto: Vidar Bakken

Samme grafitti

Akersposten tok da opp saken med Bymiljøetaten, som den gang sa at etaten ville ta affære og ta dette opp med leietaker på stedet. Siden har ikke annet skjedd enn at den nyanlagte sykkelveien har sørget for fjerning av søppel, men den samme grafittin lyser fortsatt opp i miljøet mens byggets maling flasser av.

IKKE VAKKERT: Men den nye sykkelveien har heldigvis gjort at mye av den gamle forsøplingen har forsvunnet. Foto: Vidar Bakken

Lover opprustning

Vi tok igjen kontakt med Bymiljøetaten for å høre hvorfor det ikke blir gjort noe med vedlikeholdet. Etaten kan informere om at bygget har fått ny leietaker etter at kontrakten med tidligere leietaker gikk ut i fjor sommer. Ny leieavtale ble inngått i fjor høst og i den inngår at leietaker skal holde orden rundt bygningen og pusse den opp.

Ny leietaker er Sjølyst/Karenslyst båtopplagsforening, som har informert etaten om at arbeide med opprustning av og rundt bygget er bestilt. Da er det bare å vente å se.

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Flere nyheter på Akersposten.no:

Med hjertet i halsen på skolevei på Vinderen

Gir blanke i russeknuter – ruller heller med foreldrene

Foreldrenes gave til vennskap på Bestum skole
Ullerntunet: – Hva var det vi sa?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...