Akersposten

Legger seg flate etter barnestol-nei

Kafeen på Bogstad Gård.

Da Kirsti Økern skulle finne seg en barnestol til barnebarnet på ett år på Café Grevinnen på Bogstad Gård, ble hun overrasket. Barnestol var nemlig å umulig å fremskaffe, og det var korona som ble brukt som begrunnelse. – Vi beklager på det sterkeste, sier Mette Mork på Bogstad Gård, og sier at her har det skjedd en feil.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2020 kl 09:46

BOGSTAD GÅRD: Søndag var Kirsti Økern på tur med sin sønn og sitt lille barnebarn på Bogstad.

– Vi gledet oss til lunsj i kafeen, og jeg spurte etter en barnestol, sier Økern.

Da fikk hun den overraskende beskjeden.

– Barnestol hadde de ikke på grunn av koronaen, sier hun. Da Økern spurte om årsaken, skal hun ha fått beskjed om at det ville medføre ekstra vasking.

– Jeg ble ganske paff og spurte om det virkelig kunne være tilfellet, siden vi tidligere i sommer var der under oppussingen og drakk kaffe i butikken, med opptil flere barnestoler tilgjengelig, sier hun.

Søndag ble det imidlertid bomtur, da de ikke ønsket å spise lunsj med ettåringen sittende på fanget. Da gikk turen i stedet til en kafé på Bekkestua, der barnestolene sto klare på rekke og rad.

Beklager

Akersposten tok kontakt med Bogstad Gård for en kommentar, og avdelingsdirektør Mette Mork syns det er leit å høre at noen har hatt en uheldig opplevelse i kafeen.

– Det beklager vi på det sterkeste, sier Mork.

Hun kan bekrefte at korona-krisen har ført til endrede rutiner med større krav til renhold og desinfisering enn tidligere og at de er nøye med å følge retningslinjene fra Folkehelseinstituttet.

Dette medfører også at barnestolene i kafeen ikke står fremme på sin vanlige plass, ifølge Mork. Barnestoler skal imidlertid settes frem ved henvendelse til personalet.

Det skjedde altså ikke i dette tilfellet.

– Etter en sjekk med vårt personal har jeg dessverre ingen annen forklaring enn at vedkommende må ha vært uheldig og at det kan ha vært en travel dag i kafeen, sier Mork.
– Ansatte i kafeen på Bogstad strekker seg langt for at våre kunder skal ha gode opplevelser, det gjelder mennesker i alle aldre og vi har mange faste gjester, sier hun.

Gir ikke opp Bogstad

Kirsti Økern sier til Akersposten at hun ikke har gitt opp kafeen på Bogstad Gård etter barnestol-avslaget.

– Jeg kommer tilbake. Jeg er altfor glad i Bogstad Gård og området til å gi opp. Men denne dumme opplevelsen kunne gjerne vært unngått, sier hun.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...