Akersposten

«Legevakt til Diakonhjemmet»

Bør det være legevakt på Diakonhjemmet? Ja, mener bydelsutvalgslederne i bydelene Vestre Aker, Ullern og Frogner. Arkivfoto

Diakonhjemmet er i stor utvikling og vil ha kapasitet og mulighet til å drive en legevakt i Oslo vest, mener tre bydelsutvalgsledere i Oslo vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2019 kl 08:10

Det er besluttet at storbylegevakten skal avvikles og at det skal etableres en ny legevakt på Aker sykehus. Dette er en god beslutning. Det betyr at flere mennesker får kortere vei til en legevakt samtidig som at andre får mye lengre vei.

Vi representerer tre bydeler med nærmere 140.000 innbyggere. Våre innbyggere vil med den foreslåtte løsningene få et betydelig dårligere legevakttilbud på grunn av avstand og tidsbruk.

Diakonhjemmet er i stor utvikling og vil ha kapasitet og mulighet til å drive en legevakt i Oslo vest. Samlokalisering med sykehuset er smart. Beliggenheten er ideell ved et trafikk-knutepunkt, det er kort vei for alle i de tre bydelene og det er gode parkeringsmuligheter.
Denne løsningen vil også bidra til at trykket på legevakten på Aker bli mindre og tilbudet totalt i Oslo blir bedre.

En legevakt er byomfattende. Det betyr at uansett hvor man bor så oppsøker man den legevakten som ligger nærmest når uhellet er ute. Det vil også gjelde om både Aker og Diakonhjemmet har hver sin legevakt. Poenget er å lage et tilbud som er best mulig for alle Oslos innbyggere og vi er overbevist om at denne løsningen vil være den beste for hele Oslo

Lars Asbjørn Hansen, BU-leder Bydel Vestre Aker
Carl-Oscar Pedersen, BU-leder Bydel Ullern
Jens Jørgen Lie, BU-leder Bydel Frogner

Hva mener du? Gi ditt svar i gallupen!

Gallup

Bør Diakonhjemmet få legevakt?

Vis resultat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...