Akersposten

Langvarige tunnelarbeider stopper t-banetrafikk

Fra 20.55, mandag til torsdag, fra 7. januar blir det ikke mulig å ta T-banen mellom Stortinget og Majorstuen.

Er du avhengig av å reise med t-banen til og fra sentrum på kveldstid, må du belage deg på en annerledes vinter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2019 kl 09:44

OSLO: På kveldene på hverdagene fra 7. januar til 28. mars skal det jobbes i T-banetunnelen mellom Majorstuen og Stortinget. Reisende oppfordres til å benytte alternative reisemåter i perioden.

Fra klokken 20.55 og ut driftsdøgnet fra mandag til torsdag fra 7. januar blir det ikke mulig å ta T-bane mellom Majorstuen og Stortinget T-banestasjon. Bakgrunnen er at Sporveien skal gjennomføre nødvendig vedlikeholdsarbeid i tunnelen.

Det skriver Ruter i en pressemelding torsdag.

Arbeidet vil pågå på kvelden og natten fra mandag til torsdag fram til 28. mars.

Alle T-banens linjer påvirkes av dette arbeidet.

Reisende oppfordres til å benytte RuterReise eller reiseplanleggeren på ruter.no for å finne den beste reisemåten. Det kan være lurt å beregne litt ekstra god tid til reisen i denne perioden. Spesielt viktig er dette for de som skal reise gjennom Oslo sentrum og dermed trenger å bytte både på Majorstuen og Stortinget.

Strekningen mellom Majorstuen og Stortinget/Jernbanetorget dekkes av trikkens linje 19, som får ekstraavganger, samt av ekstra trikkelinje 15 som kjører fra Majorstuen via Frogner til Nationaltheateret og Jernbanetorget. Det er også mulig å benytte trikkens linje 11, 12 og 13 gjennom sentrum.

Ruter og Sporveien beklager i pressemeldingen de ulemper dette medfører for reisende.

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...