Akersposten

Lager egen åpningstid for 65+

Butikksjef i Meny på CC Vest, Christer Thorne (t.v), og markedsdirektør i Mustad Eiendom, Herman Dyrø.

Meny på CC Vest tar nå et uvanlig grep i disse koronatider. For folk som er i aldersgruppen 65+ samt de som er i den såkalte risikogruppen, det vil si mer utsatt for alvorlig sykdom som følge av koronaviruset, gis det tilbud om eksklusiv åpningstid.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2020 kl 10:07

LILLEAKER: Det vil skje ved at Meny endrer sin åpningstid fra kl. 9 til 8, men den første timen er forbeholdt kunder i nevnte gruppe.

Markedsdirektør Herman Dyrø i Mustad Eiendom - som eier CC Vest, sier det slik til Akersposten:

– Det er enkelte eldre kunder og folk som er ekstra utsatt i disse tider, som forståelig nok er engstelige for å bevege seg utenfor hjemmet. Mustad Eiendom tar nå grep på CC Vest for å gi de eldre og folk i risikogruppen et ekstra tilbud.

– I samarbeid med Meny har vi nå innført før-åpen butikk hver dag mellom kl. 8 og 9. Dette er et tilbud forbeholdt våre kunder i alderen 65+ og de med underliggende kronisk sykdom som er definert å være i risikogruppen. Av medmenneskelighet og omtanke ber vi om at andre kunder respekterer dette, sier Herman Dyrø i Mustad Eiendom

– På morgenen er butikken nyvasket, og de andre butikkene åpner ikke før kl. 10, så det vil derfor ikke være noen andre kunder på senteret, sier Christer Thorne som er butikksjef på Meny CC Vest.

– CC Vest skal være et trygt sted å handle i disse utfordrende tider, avslutter Dyrø og legger til:

– Vi skulle gjerne også hatt dette tilbudet for apoteket, men bemanningskapasiteten der er dessverre sprengt.

Daglig leder på Meny, Jon Anders Henie, forteller at de ansatte er svært positive til tiltaket - selvom det betyr en ekstra time på jobb.

Tilbudet gjelder fra og med fredag og inntil videre.

PS! I etterkant av denne saken har Akersposten fått beskjed om at andre butikker nå har satt i gang liknende tiltak, for eksempel Meny Røa.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...