ANNONSE
Annonse
Akersposten

Lager egen åpningstid for 65+

Butikksjef i Meny på CC Vest, Christer Thorne (t.v), og markedsdirektør i Mustad Eiendom, Herman Dyrø.

Meny på CC Vest tar nå et uvanlig grep i disse koronatider. For folk som er i aldersgruppen 65+ samt de som er i den såkalte risikogruppen, det vil si mer utsatt for alvorlig sykdom som følge av koronaviruset, gis det tilbud om eksklusiv åpningstid.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2020 kl 10:07

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Det vil skje ved at Meny endrer sin åpningstid fra kl. 9 til 8, men den første timen er forbeholdt kunder i nevnte gruppe.

Markedsdirektør Herman Dyrø i Mustad Eiendom - som eier CC Vest, sier det slik til Akersposten:

– Det er enkelte eldre kunder og folk som er ekstra utsatt i disse tider, som forståelig nok er engstelige for å bevege seg utenfor hjemmet. Mustad Eiendom tar nå grep på CC Vest for å gi de eldre og folk i risikogruppen et ekstra tilbud.

– I samarbeid med Meny har vi nå innført før-åpen butikk hver dag mellom kl. 8 og 9. Dette er et tilbud forbeholdt våre kunder i alderen 65+ og de med underliggende kronisk sykdom som er definert å være i risikogruppen. Av medmenneskelighet og omtanke ber vi om at andre kunder respekterer dette, sier Herman Dyrø i Mustad Eiendom

– På morgenen er butikken nyvasket, og de andre butikkene åpner ikke før kl. 10, så det vil derfor ikke være noen andre kunder på senteret, sier Christer Thorne som er butikksjef på Meny CC Vest.

– CC Vest skal være et trygt sted å handle i disse utfordrende tider, avslutter Dyrø og legger til:

– Vi skulle gjerne også hatt dette tilbudet for apoteket, men bemanningskapasiteten der er dessverre sprengt.

Daglig leder på Meny, Jon Anders Henie, forteller at de ansatte er svært positive til tiltaket - selvom det betyr en ekstra time på jobb.

Tilbudet gjelder fra og med fredag og inntil videre.

PS! I etterkant av denne saken har Akersposten fått beskjed om at andre butikker nå har satt i gang liknende tiltak, for eksempel Meny Røa.

Følg Akersposten på Facebook