Akersposten

Kvinne overfalt, ranet og voldtatt på Skøyen

Politiet etterlyser gjerningsmannen – eller tips om gjerningsmannen – bak en grov voldtekt på Skøyen lørdag 7. mai i tidsrommet 22.30-24.00.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2016 kl 10:15

SKØYEN: Lørdag kveld 7. mai ble en kvinne overfalt, voldtatt og ranet på Skøyen i Oslo. Kvinnen kom med taxi og gikk av ved Statoilstasjonen på Skøyen kl. 2239. Hun gikk fra Statoil og opp til Skøyen terrasse nr. 11, og videre ut på en gruslagt sti som går opp til Nedre Silkestrå. Like etter at hun kom inn på stien ble hun overfalt bakfra og utsatt for en voldtekt. Kvinnen ble fraranet en liten sort veske.

Dette skriver politiet i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Ta kontakt

Politiet har gjennomført rundspørring i området.

Politiet ber personer som var i området i aktuelt tidsrom, eller som bor i området som ikke tidligere er kontaktet av politiet, om å ta kontakt hvis de har observasjoner eller andre opplysninger som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen, eller har opplysninger om vesken.

Kvinnen har ingen beskrivelse av gjerningsmannen utover at han snakket gebrokkent og luktet stramt, blant annet av tobakk.

Beskrivelse av veska:

Liten, sort, firkantet veske med folder i stoffet. Metallkant øverst på vesken med knepplås. Ukjent merke. Inneholdt bankkort og mobil av typen Samsung galaxy s6+ Edge, gullfarget.

Kontaktdata for vitner:

Dagtid: Tlf 22 66 94 30

Ettermiddag/kveld: Kriminalvakten ? tlf 22 66 99 66

Tips på mail: Oslo.seksualforbrytelser@politiet.no

LES OGSÅ: Foreldrenes gave til vennskap på Bestum

– Vi spiller i korps uten å få gnagsår

Høyblokker langs Mærradalen

Går imot dyr sykkelvei

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...