ANNONSE
Annonse

– Kryss alle fingre og rop oss frem til seier!

Therese Sessy Åsland, hardtarbeidende angriper på Røas damelag, er klar for kvartfinalekamp hjemme onsdag.

Den ferske landslagsspilleren Therese Sessy Åsland mener at det ikke er stas å tape fotballkamper. Derfor ser hun veldig frem til neste kamp, kvartfinale hjemme i cupen onsdag!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2018 kl 19:10

ANNONSE
Annonse

RØA: Onsdag spiller Røa Dynamite Girls mot bergenslaget Arna-Bjørnar om semifinaleplass i cupen. Røa har hatt stang ut i de siste kampene. Det har vært mange kamper på kort tid etter en liten sommerpause. Det har i rask rekkefølge blitt tap mot Klepp, Kolbotn og Sandviken.

Vil slå tilbake

Røas Therese Sessy Åsland, som nylig ble tatt ut på Norges U23-landslag, mener at Røa-laget kan slå tilbake når det nå drar seg til mot cupkamp hjemme på Røabanen onsdag.

– Det at kampprogrammet er såpass hektisk og at kampene kommer så tett på hverandre, er veldig fint når situasjonen er som den er. Å tape fotballkamper er ikke stas, og ved tre tap på rad så er det veldig godt å kunne få revansjere seg fort igjen slik som nå på onsdag.

En gulrot

– Cupkamp er en gulrot i løpet av sesongen og noe alle har lyst til å oppleve. Derfor betyr en kvartfinalekamp litt ekstra for oss. Særlig med tanke på at Røa har en stolt cuphistorie, og var senest i cupfinalen i 2016 mot LSK.

– Kvartfinalen på onsdag er viktig og noe jentene ser frem til. I potten ligger en semifinaleplass, og vi skal gå ut på banen og kline til. Vi trenger absolutt all mulig støtte, så vær så snill og kom på kamp! Kryss alle fingre og rop oss frem til seier, sier Åsland.

Kvartfinalekampen i cupen spilles altså hjemme på Røabanen onsdag 22. august klokken 18.

ANNONSE
Annonse