Akersposten

– Kryss alle fingre og rop oss frem til seier!

Therese Sessy Åsland, hardtarbeidende angriper på Røas damelag, er klar for kvartfinalekamp hjemme onsdag.

Den ferske landslagsspilleren Therese Sessy Åsland mener at det ikke er stas å tape fotballkamper. Derfor ser hun veldig frem til neste kamp, kvartfinale hjemme i cupen onsdag!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2018 kl 19:10

RØA: Onsdag spiller Røa Dynamite Girls mot bergenslaget Arna-Bjørnar om semifinaleplass i cupen. Røa har hatt stang ut i de siste kampene. Det har vært mange kamper på kort tid etter en liten sommerpause. Det har i rask rekkefølge blitt tap mot Klepp, Kolbotn og Sandviken.

Vil slå tilbake

Røas Therese Sessy Åsland, som nylig ble tatt ut på Norges U23-landslag, mener at Røa-laget kan slå tilbake når det nå drar seg til mot cupkamp hjemme på Røabanen onsdag.

– Det at kampprogrammet er såpass hektisk og at kampene kommer så tett på hverandre, er veldig fint når situasjonen er som den er. Å tape fotballkamper er ikke stas, og ved tre tap på rad så er det veldig godt å kunne få revansjere seg fort igjen slik som nå på onsdag.

En gulrot

– Cupkamp er en gulrot i løpet av sesongen og noe alle har lyst til å oppleve. Derfor betyr en kvartfinalekamp litt ekstra for oss. Særlig med tanke på at Røa har en stolt cuphistorie, og var senest i cupfinalen i 2016 mot LSK.

– Kvartfinalen på onsdag er viktig og noe jentene ser frem til. I potten ligger en semifinaleplass, og vi skal gå ut på banen og kline til. Vi trenger absolutt all mulig støtte, så vær så snill og kom på kamp! Kryss alle fingre og rop oss frem til seier, sier Åsland.

Kvartfinalekampen i cupen spilles altså hjemme på Røabanen onsdag 22. august klokken 18.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...