Akersposten

Kristian tok historisk brettseier

Midtstuen-gutten Kristian Kramer Wendelborg ble denne uken europamester for juniorer under 19 år i brettseiling i Polen. Her fra rett etter målgang. Foto: Copyright 2016 /Robert Hajduk - ShutterSail.com

Midtstuen-gutten Kristian Kramer Wendelborg (16) ble fredag europamester for juniorer (u.19 år) i brettseiling.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.07.2016 kl 12:38

MIDTSTUEN/POLEN: 40 deltaktere fra 11 nasjoner kjempet om tittelen i klassen som kalles Bic Techno 293 Plus. Mesterskapet har gått denne uken i Sopot i Polen.

Kramer Wendelborg vant klassen u19, hvor også de andre KNS-seilerne hevdet seg godt som lag. Fredrik Nilsen og Ola Bjørne tok fine 6.- og 7.-plasser.

Dette er første gang det arrangeres et eget EM i denne klassen, som er BIC Techno brett med 8,5 kvadratmeter seil og lengre finne enn vanlige BIC-brett. Klassen er blitt valgt som en av tre seilklasser til ungdoms-OL i Argentina i oktober 2018.

Neste uke arrangeres EM i Techno 293, med flere hundre deltagere i u15 og u17, med flere av de samme norske brettseilerne på plass, blant andre den ferske europamesteren fra Midtstuen. Han er 16 år og skal delta i den eldste klassen.

– Dette er klassen som som seiles i ungdoms-OL i 2018. Bic Techno 293 verdens største brettklasse, med 11000 aktive brett, og også verdens raskest økende brettklasse. KNS har de siste årene bygget opp et solid miljø rundt denne klassen, sier Linn Krogh Hansen i Kongelig Norsk Seilforening.

Mer seiling på Akersposten.no:

Slemdal-seiler tok VM-sølv

LES OGSÅ:

Susanne overrasket av trapp på Røa, knuste albuene

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...