Akersposten
Annonse: Bydel Vestre Aker

Korona-vaksine

Informasjon om korona-vaksine i Bydel Vestre Aker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2021 kl 13:42

Til uken ((uke 2) starter bydelen koronavaksinering, og det et er innbyggere over 85 år som får vaksinen først.

Noen av disse har allerede fått innkalling og flere vil bli kontaktet i ukene fremover for tilbud om time for vaksinering. I oppstarten vil timebooking skje per telefon. Om du kjenner noen over 85 år som bor i bydelen, gi dem gjerne beskjed om at de kan forvente en telefon fra bydelen vedrørende vaksinering.

Bydelen planlegger for åpning av et større vaksineringssenter i starten av februar. I mellomtiden vil det være et midlertidig vaksinasjonssenter lokalisert i bydelsbygget i Sørkedalsveien 150a, i første etasje. Det er kun de med timeavtale som skal møte opp for vaksinering, andre vil bli bortvist av vakthold på stedet. Det vil være anledning for våre eldre innbyggere å bringe en pårørende/hjelper til vaksinesenteret dersom de ønsker det.

Se mer informasjon om koronavaksinering, prioriteringsrekkefølge mm.

For information in english

Har du øvrige spørsmål om vaksineringen, kan du ringe 21 80 21 82 (tast 3).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...