Akersposten

– Kom og se hva Hovseter har å tilby!

Inviterer til festival lørdag 2. september

Fra v: Saif Khan, Sofie Widdal, Ragnhild Lorentzen og Hamzah Sajid er klare for Hovseterfestival lørdag 2. september. Er du? (Kafia Mohamud var ikke til stede da bildet ble tatt. Se eget bilde.) Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi satser på perfekt festivalvær og håper at folk fra alle kriker og kroker kommer innom. Hovseter har så mye fint å vise frem, sier Ragnhild Lorentzen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2017 kl 10:10

HOVSETER: Lørdag 2. september klokken 12 til 15 blir det livlig på Hovseter torg. Den årlige Hovseterdagen er blitt til Hovseterfestivalen, og dette er et samarbeid mellom lokalmiljøet, Hovseterløftet, Bydel Vestre Aker, Familiesenteret og Uteteamet.

På det nye nærmiljøkontoret til Hovseterløftet møter vi prosjektleder for løftet, Ragnhild Lorentzen, sammen med de to erfaringskonsulentene til Hovseterløftet, Hamzah Sajid og Saif Khan, og leder for Familiesenteret, Sofie Widdal. De legger de siste planene for tre innholdsrike timer på Hovseter lørdag.

Mat!

– Det blir mat, musikk og moro, sier Lorentzen. Og maten? Den er det Hovseter-folket som står for. Her blir det smakebiter på mat fra mange steder rundt i verden.

– Mye god og spennende mat til en sympatisk pris, sier Lorentzen, som planlegger å komme sulten hit på lørdag. Hun påpeker at all matlagingen er et eksempel på all den frivillige innsatsen som legges ned denne dagen.

– Denne festivalen hadde vi ikke kunnet hatt dette uten dem. Hovseter-folket stiller opp, sier hun.

Musikk!

På scenen er det fullt program i de tre timene, og musikk er en viktig del av det.

– Her er det mye for ungdommene. Jeg tror det kommer til å være mange unge på festivalen, sier erfaringskonsulent Hamzah Sajid.
Boss Castro med 2's Day, Yomi Baisa & Nawaz og 612 står på plakaten. Det samme gjør den lokale, unge rapperen YungSmul.

Moro!

Naturligvis blir det familievennlig, og for å få det til, må barna få sitt. Hoppeslott, ansiktsmaling og ballongklovn er sikre vinnere, og det er bare noe av det!

For det blir rebusløp med premier også, og hvem kan vel motstå det?

Det er også meldt om at Persbråten Basket kommer til å være på plass med en stand. Det vil også flere sentrale politikere være. Vi nevner i fleng: Varaordfører Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam (A), på scenen klokken 14.45), byråd for eldre, helse og sosiale tjenester, Inga Marte Thorkildsen (SV), på scenen klokken 12.15, og bydelsutvalgsleder Lars Asbjørn Hanssen (H), som er på scenen klokken 12.

– Vi håper på mange mennesker, både fra Hovseter og andre steder, sier Lorentzen. – Kom og så hva Hovseter har å tilby!
(Saken fortsetter under bildet.)

Kafia Mohamud er konferansier.

Den siste av de tre erfaringskonsulentene til Hovseterløftet, Kafia Mohamud, vil være den som syr det hele sammen, som konferansier på scenen.

Det er bare å glede seg til fest på Hovseter. Sett av lørdag 2. september klokken 12-15.

LES OGSÅ: Så langt har Hovseterløftet kommet

Hovseterhjemmet fikk navnet sitt tilbake

– Å bytte ut navnet er å sparke på Hovseter, som ligger nede

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...